20. aug, 2015

Fotoshoot Mariposa

Donderdag 20 augustus.

Op naar Amsterdam, waar ik een afspraak heb bij Mariposa voor een fotoshoot. Lekker dichtbij kunnen parkeren.  Aangekomen een hartelijke ontvangst en gelijk op je gemak gesteld door Mary van den Brink. Even later komt haar schoondochter Ilse. Zij gaat de make up doen en kleding met me uitzoeken.

Leuk zwart jurkje gevonden met een rood leren jasje. Het tweede setje bestaat uit een gekleurd jurkje met een zwart leren jasje. Prachtige fotoshoot gehad en top de hele dag aangesproken met mooie vrouw en meid, geweldig. Je eindelijk voelen zoals je bent of zijn zoals je jezelf voelt. 

Ik moest 's avonds nog ergens anders verschijnen dus kon niet te lang blijven. Echter de avond werd een fiasco. Bij thuiskomst Facebook opgestart en wat een warme en lieve reacties op mijn nieuwe profielfoto’s als Inge.

 

Nanda onder andere vond ze heel mooi, met als tekst “Bijna niet te herkennen, heel mooi!” 

Ik had ook een bedankje op Facebook van Mary geplaatst en kreeg daar het volgende antwoord op: “Fijn Inge dat je een leuke dag hebt gehad. Ook wij hebben genoten van je aanwezigheid. Je bent een prachtige vrouw. Graag tot een volgende keer.....knuffel Ilse en Mary”. 

Eigenlijk hebben Mary en ilse mij echt laten zien wie ik ben. 

Vanaf hier is het eigenlijk best snel gegaan. Al sta ik niet bepaald bekend om mijn geduld. Maar vanaf de fotoshoot is mijn comming out enkel maar versneld naar de buitenwereld. 

Nu enkel nog even afwachten voor mijn intakegesprek bij het VU.

#dankaanmaryenilse@Mariposa

Liefs,

Inge.