1. okt, 2016

September.

Mijn Comming out loopt op zijn einde. Er valt ook niet zoveel meer te vertellen. Vandaar dat ik deze maand even samenvat en de vier leukste en belangrijkste momenten neerpen. 

Op 1 september het psychologisch onderzoek. Dit gaat een kleine 3 uur duren. Eerst een diepte-interview. Daarna weer verschillende lijsten invullen en vragen beantwoorden waarvan ik denk, dit heb ik toch allemaal bij de intake ook ingevuld. Maar goed lekker invullen. Binnen drie uur klaar en lekker op huis aan. Ik heb nog steeds vakantie.

 Op 5 september dus het laatste “diagnostische” gesprek met de psychologe. Een heel ontspannend gesprek. Zij verteld hoe het indiceringsoverleg is gegaan. Ook heeft ze inmiddels de uitslag van het PO binnen. Dit was ook overduidelijk.Verder heeft ze uitgelegd hoe het transitiejaar verloopt binnen het VU, over de onderzoeken, de vervolggesprekken.

Ik heb verteld dat ik op 24 oktober een consult bij de endocrinologie heb. Wederom afgesproken dat ik een afspraak met haar in januari/februari 2017 koppel aan de vervolgafspraak bij de endocrinologie.

Dit was een leuke afsluiting van een geweldige vakantie. Morgen weer aan het werk. 

Op 14 september krijg ik officieel te horen dat ik per 15 september wordt overgeplaatst als wachtcommandant(e) op Vliegbasis Deelen. Ook heel gelukkig mee. 

En op zaterdag 17 september, voor het volledig als vrouw naar een uitgaansgelegenheid. Naar Bergentheim om vriendin Nancy te verrassen, nou dat is gelukt. Ik had gehoopt vriendin Betty daar ook te treffen, maar die had andere verplichtingen. 

Dit is het einde van het hoofdstuk "Mijn Comming Out".

Ik wacht met spanning 24 oktober af. 

Liefs,

Inge.