24. okt, 2016

Mijn Real Life

Dit is DE dag waar ik zolang op heb gewacht, zolang naar heb toegeleefd. DE dag die ik óók nooit zal vergeten. Voor mij een speciale dag omdat ik vandaag officieel aan mijn Real Life Fase ga beginnen. Mijn transitie. Dat is dan ook “officieel” DE dag dat ik als vrouw door het leven ga.

24 oktober de dag dat ik me een beetje opnieuw geboren voel, een speciaal gevoel. Een bruisend gevoel komt in mij boven. Velen mochten het al weten, heb bijna een jaar over mijn Comming out gedaan. Maar nu helemaal. Iedereen mag het weten. Ik voel me super. 

Het eerste gesprek heb ik met de arts. Het wordt een fijn gesprek. Zij had zich natuurlijk al ingelezen maar vroeg toch nog naar bepaalde gebeurtenissen, om die van mij te horen, en naar ik denk het ijs te breken. Daarna gemeten, gewogen, iets gekrompen 1.74 en iets aangekomen. Daarna nog wat overige onderzoekjes.

Vervolgens het gesprek met de verpleegkundige. Die gaf mij veel informatie en uitleg, ook naar bepaalde zaken gevraagd. De zorgverzekering had namelijk gezegd dat bepaalde zaken NIET vergoed werden vanuit de basisverzekering. Nou, mooi wel dus! De papieren van haar meegekregen samen met de overige informatie. Ondertussen komt de arts nog even binnen om de uitgeschreven recepten te overhandigen.

Die ik dan gelijk bij de huisapotheek van het VU kon afhalen. De “eigen” apotheker zou het vermoedelijk eerst moeten bestellen en dan gaan er weer een paar dagen overheen. Ja, dat wil ik niet. Later die middag de recepten afgehaald en met een super gevoel terug naar huis gereden. Deze dag, deze week, ach ja ga maar door kunnen niet meer stuk.

Eindelijk beginnen met mijn leven. ❤❤

Liefs, Inge xxx. 

#eengelukkigevrouw. 

NB. Op 25 oktober even terug om bloed te prikken (8 buisjes), communicatiefoutje. maar ook dat kan mijn stemming niet deren.