13. nov, 2016

T-Style

En toen gingen we richting 12 november, richting T-Style. Het feest dat ik eerder dit jaar moest afzeggen door een val van de zoldertrap met als gevolg beschadigde kruisbanden en een beschadigde meniscus.

Ja, ik was een “beetje” nerveus en dat bouwde zich langzaam op. Dit ondanks de mailcontacten en het telefoongesprek met Angela Willemsen. 

Even leek het door de planning nog fout te gaan. We hadden het er op de vergadering van 14 september nog over gehad. Verandering van werkplek en rooster. Maar ik zou op 11, 12 en 13 november gewoon vrij zijn en blijven. Nee hoor, sta op 11 en 12 november gewoon ingeroosterd voor 12 uursdiensten. Toch maar even gebeld. Want hier heb ik lang naar toegeleefd en ik ga, hoe dan ook. Na veel soebatten toch verlof gekregen. 

Eindelijk zaterdag 12 november, T-Style XIII. Mijn eerste T-Style en ook m'n eerste echte 'Inge-uitstapje'. Het gehele feest vind plaats op een prachtige locatie, kasteel Doorwerth. 

Angela had mij om 16.30 uur ingedeeld bij Lilian, de visagiste. Ik was natuurlijk veel te vroeg. Doe gelijk een wijze les op. Volgende keer de hakken in een tas en sneakers aan, iets gemakkelijker op die gladde bruggetjes. Ja, je hakken passen precies tussen de plankjes. 

Geweldige ontvangst door gastvrouw Angela Willemsen, en ook door visagiste Lilian Prins. Angela stelt me gelijk op mijn gemak en even later zit ik al bij Lilian in de stoel voor de visagie. Ook zij stelt mij gelijk op mijn gemak en zegt precies wat ze gaat doen. Ze heeft mij prachtig opgemaakt.

Zowel bij de visagie, als later in de hal al enkele medegasten ontmoet. Later bij het dinerbuffet aangeschoven en kennis gemaakt met andere gasten waaronder Facebook vriendin Cleo. Overigens perfecte bediening door de Bilderberggroep.

Heerlijk eten en daarna lekker praten en feesten met gelijken. Lieve vriendinnen voor het eerst ontmoet, gezien. Helaas niet iedereen gesproken, maar dat vast goed komen op de volgende T-Style. Ook niet iedereen herkend (sorry Jeanine), en niet iedereen had mij herkend want ik had mijn haarwerk niet op en wel mijn bril, dus zag er even anders uit dan mijn profielfoto.  

En nogmaals, ja Angela had en heeft gelijk binnen het kwartier ben je over je drempelvrees heen. We zijn daar allemaal gelijken. Het was mijn eerste T-Style en bij het afscheid heb ik Angela beloofd zeker niet mijn laatste. Dit was als thuiskomen. Met een blij en voldaan gevoel naar huis gereden. En dankzij de "pleistertip" van Angela de gehele avond volgehouden op hakken en er zelfs mee terug kunnen rijden. Om vervolgens thuis nog onder het genot van een drankje heerlijk zitten na te genieten.

 Angela, bedankt voor een geweldig feest.  

Reactie van Angela Willemsen (later via Facebook): Hoi lieve Inge. Ik heb genoten van je aanwezigheid en heb je zien groeien tijdens de avond qua zelfvertrouwen. Super dat je er dit keer kon zijn. Soms maken we in ons hoofd zulke hoge drempels of voorstellingen die niet kloppen. Later denkt men dan....."maakte ik me hier nu zo druk over". Het hoort erbij kennelijk. Net als het nagenieten. Als ik de reacties lees zoals die van jou, dan weet ik precies waar ik het voor doe en waar ik het voor blijf doen. Veel liefs, Angela

 En ja zoals al eerder door mijzelf, en hierboven door Angela gezegd, de meeste bergen maken we in ons hoofd zelf. En daar moet ik toch eens mee leren ophouden.  

Op maandag 14 november gelijk, op het werk, ingeschreven voor T-Style 14. 

Liefs, Inge xxx.  

#ingegaatvooruit