12. jan, 2017

Zo maar een dag.

Deze week zag ik een post van vriendin Vicky voorbij komen met een doel "Vanaf morgen ga ik mijn levenstijl veranderen. Gezonder eten en drinken. En daar hoort sporten ook bij." Ik heb hierop gereageerd met "Ik doe mee".

Dus afgelopen maandag opnieuw begonnen met shakes, ik heb nu de goede smaak shake, Vanille. Maandag aan het werk, daarna 6,5 km wandelen in 1.07.00. Deze dag 1 smoothie en 3 shakes gehad en goed twee liter water. De week gaat verder. dinsdag na de dienst de loopband gedaan op de GWK. Ik verbaas me over het feit dat de hele sportzaal leeg in om 18.30 uur. Geeft niet. Ben er blij mee, lekker sporten en mezelf kunnen zijn. TIjdens het hardlopen wordt ik af en toe wat licht in het hoofd. Dus ik heb besloten om gewoon de shakes op te maken, maar geen drie meer op een dag, ik combineer ze met gezonde voeding. 

Dan komt de donderdag, mijn eerste vrije dag deze week. Ik heb om 11.00 uur een afspraak met nagelstyliste en vriendin Jolanda, om mijn nagels te laten doen.

Heerlijk uitgeslapen tot 08.20 uur. Opstaan, koffie, ontbijt, scheren, huidverzorging, opmaken en aankleden. Vervolgens haar wegwerken en haarwerk proberen op te krijgen. Dit lukt en zit goed.

Tegen 10.50 uur op naar Jolanda. Zij zit al in de studio met haar mobiel. Hoort mijn hakken, klik, klik. Kijkt op, en denkt he een nieuwe klant, ik ken die vrouw niet. Ze schiet in haar agenda. Nee, ik heb Inge staan. Zal ze zich afvragen of ze dubbel gepland heeft? Tot ik zeg, Goedemorgen, dan herkent ze me. Ik krijg complimenten met mijn verschijning. Dat zij mij in eerste instantie niet herkend heeft, mijn dag kan al niet meer stuk. Nagels laten doen, en bijkleppen natuurlijk. Tijdens het nagels laten doen ook te horen gekregen dat er toch een aantal klanten naar foto's van mijn handen/nagels hadden gevraagd. Of Jolanda die had, maar natuurlijk, zij de verschillende foto's laten zien. En dan de complimenten over je nagels/ handen. Fijn om te horen. Aan het einde dan maar foto’s van mijn nagels laten maken en een foto van mij, zoals ik daar zit.

Oké, later in de middag besluit ik het als profielfoto op Facebook te plaatsen. Aan het eind van de middag ben ik overdonderd over de vele lieve en mooie reacties. Dit geeft een vrouw zelfvertrouwen. 

's Avonds reageert een vriendin voor de tweede keer op de foto met het bericht; "ik moet nog even kijken Inge, je ogen glimmen" Ja, dat gebeurt er als je eindelijk jezelf kan zijn, Betty. bedankt voor je reactie(s). 

Liefs, Inge xxx.

#ikloopdegeheledagaltestralen