30. mrt, 2017

Geweldig gevoel!

Afgelopen dinsdag 21 maart werd mij ’s middag door iemand (Thea) gevraagd “Inge, waarom draag jij je haarwerk niet tijdens je werk?” Uitgelegd dat dit o.a. te maken heeft met het feit dat ik nog maar één haarwerk heb, officieel een baret moet dragen en dat ik eigenlijk al een tweede nodig heb voor thuis en het sociale leven.Dat ga ik het ook hier nog eens dragen inclusief baret ik dan een derde nodig heb. En ja, het geld groeit niet aan een boom in mijn achtertuin.

’s Avonds tijdens het journaal neem ik een besluit. Ik ga mijn haarwerk voor de dames van de vliegbasis opdoen als zij naar de lunch zijn. Dus als zij terugkomen staat de complete versie van Inge aan de poort. De reacties van de dames waren geweldig.

’s Avonds thuisgekomen moet het haarwerk af om te douchen en het spiegelbeeld staat me niet aan. De dames, met name Thea, hebben mij iets doen inzien wat ze nog niet weten.  

Vandaag, donderdag 30 maart, een week verder was het dan zo ver. Op tijd opstaan. Ik heb weer dagdienst. Vroeg naar Deelen. Aldaar mijn haarwerk opgezet en alles even bijgewerkt. Ik ben er klaar voor, denk ik. Om 07.00 uur begint het een beetje te lopen aan de poort. Zoals gewoonlijk doe ik zelf de toegangscontrole en loopt mijn meters. Maar nu heeft een diepere reden.

Om 07.15 uur de eerste die zegt “Goedemorgen mevrouw”, ik groet terug met mijn geoefende (logopedie) vrouwelijker stem. Van binnen blijdschap. Een klein kwartier later weer iemand die me aanspreekt als mevrouw. Ik groei en voel me steeds beter. Niet veel later komen er weer een aantal de complimenten.

Ja, dacht ik vorige week nog dat ik het voor de dames deed, nee hoor, het was de springplank. Steeds meer opmerkingen en complimenten van “Staat je goed”, “Wow je ziet er goed uit”. Tot zelfs, opmerkingen “Knap van je dat je het eindelijk doet”.

En zelfs een opmerking van twee mannen die terugkomen van de lunch;  “Ja, nu is voor ons het plaatje af, je ziet er geweldig uit en staat je goed. Heel veel succes verder in je transitie”. Deze deed me veel en ja dan die hormonen he. Gevolg ik heb me even afgezonderd. En ja, lieve vriendin Vicky, nu hield ik het ook niet droog. 

Dit alles heeft zo’n boost gegeven. Het was rustig op de basis, mede door het mooie weer, velen hadden de halve dag vrij genomen. Maar mijn dienst is voorbij gevlogen. Alles gaf me vleugels.

Ja, lieve vriendin Angela, dit had ik veel eerder moeten doen. Zoals jij al zei, "Nu zag men Wie en Wat Inge is".

Dus deze dag terugkijkend. Ook hier is Inge niet meer weg te denken. Met gevolg het tweede identieke haarwerk moet er snel komen.  

Ik heb hiervoor tijd nodig gehad. Heb een aantal negatieve energieën naast me moeten neerleggen dan wel achter me laten. Zoals al eerder geschreven en positieve energie laden, dan wel tanken. Dit is mede gelukt door een aantal fantastische vriendinnen en mede door de dames van de staf 11Lmb. Allen dank hiervoor.

Ik voel me geweldig. 

Liefs, Inge XXX

 

#shestays#ikgroei#ikoverwin.