10. apr, 2017

Een druk weekje, maar oh zo leuk.

Zondag 2 april naar Amsterdam voor de boekpresentatie van “Vlinder in Amsterdam”  van Mary van den Brink. Gezellig en leuk om een aantal vriendinnen tegen te komen waaronder onder andere Angela, Marlinde, Femke, Marloes en ik zal er ongetwijfeld een aantal vergeten. Het boek Vlinder in Amsterdam in twee avonden uitgelezen met de nodige emoties. Onverwerkte emoties komen naar boven met het gevolg giga huilbuien. Er kwamen dingen naar boven die ik ver weg gedrukt had, heel ver weg.

’s Avonds begint mijn rechterbovenarm te jeuken en als ik mijn tuniek uittrek blijkt er precies op de plek van de hormoonpleister een donkerrode plek te ontstaan.

Vanaf maandag weer drie dagdiensten. Sinds ik ook op het werk helemaal als mezelf ben weer zin in. Ook daar komt er rust in mijn hoofd. Ik schakel niet meer, ik kan en wil het niet meer.

’s Avonds begint mijn arm nog meer te jeuken en de pleister laat aan 1 kant los. Dit vastgezet met leukoplast. Ik moet nog een dag wachten voor de volgende te plakken. ’s Nachts bijna niet geslapen want er ontstaan vochtblaasjes onder de pleister. Dus toch maar de pleister eerder gewisseld. Als ik dit later op facebook plaats hoor ik van drie vriendinnen dat je beter op de flank of buik kan plakken, dat de pleisters daar zelfs meer effect hebben. Stefany vind het zelfs raar dat het VU mij dit niet verteld heeft. Dus gaan we plakken op de buik en flank.  

Donderdag een lasersessie in het MMC te Amersfoort. Die viel enigszins tegen. Het gezicht viel mee, bovenlip wel pijnlijk. Als het brilletje af mag blijkt de laser op stand 32 te staan. Onder heeft dat bloedingen tot gevolg. Maar goed ik weet waarvoor het is dus gewoon doorgaan.  

Vrijdag logopedie. Elaine is versteld van de vorderingen en dat ik het nu ook in het dagelijkse gebruik. Ze had schijnbaar tijdens de begroeting nog de mannelijke stem verwacht. Deze sessie gaat ook snel voorbij. Zoals eigenlijk de hele week wel redelijk snel gaat. Dat mag eigenlijk ook wel want ik leef al weken naar T-Style 14 toe. Weet nog steeds niet wat ik aantrek, maar de gedachte om vele vriendinnen daar weer te zien en te spreken geeft een geweldig gevoel. En ja, ik zeg het gewoon 1 van die vriendinnen betekent veel voor me en heeft een speciaal plekje.

Kan nog steeds niet begrijpen dat ik vorig jaar zo zenuwachtig was voor T-Style. Dat was toen mijn eerste keer en zeker niet de laatste had ik gezegd en geschreven. Nou dat klopt. Toen zenuwachtig en nu er naar toe leven en kan de tijd eigenlijk niet snel genoeg gaan. 

Eindelijk zaterdag, de dag/avond van T-Style 14. ’s Middags zie ik de datum van T-Style 15 al voorbij komen, en heb gelijk ingeschreven en gedeeld.

Om 17.00 uur bij de visagie, daar zit Kim al. Het is haar eerste keer en ze is zenuwachtig. Ik begin met haar te praten. Ondertussen denk ik bij mezelf zo zat jij er vorig jaar ook Inge stil en nerveus. Na de visagie, die weer geweldig door Lilian is verzorgd, naar beneden voor het diner/buffet. Eerst nog, onder het genot van een wijntje, een paar vriendinnen begroeten.

Het eten is weer voortreffelijk verzorgd door de Bilderberggroep.Dan het feest  en eindelijk een vriendin begroeten die veel voor me betekent. Ja, dat is Vicky, zij betekent veel voor me is een heel goede vriendin waar ik veel mee kan delen. We zitten in hetzelfde proces en verschillen een paar weken in transitie. Dus is het makkelijk informatie uitwisselen. Heel fijn om ook haar weer te zien en bij te praten.

Met vele vriendinnen gezellig kunnen praten, nieuwe vriendinnen gemaakt en voor je het weet is deze geweldige avond weer voorbij, helaas.                                                                       Dit was mijn tweede T-Style en het is weer geweldig georganiseerd door vriendin Angela Willemsen.

Een geweldige afsluiting van een heerlijke week.

Te snel afscheid van vriendinnen moeten nemen en ook hier zal ik er een aantal vergeten zijn of heb ik ze zo snel even niet kunnen vinden.

Bij deze, ik hoop jullie allemaal snel weer ergens te ontmoeten. 

Liefs,

Inge xxx.

#ahappywoman