23. jul, 2017

Leuke week

Een leuke week achter de rug.

Een van de gitaren verkocht, naaimachine verkocht. Aardig begin met de zolder, atelier van …., gemaakt samen met dochter Elsa.

Maandag me heerlijk laten verwennen door Mariëlle in haar beautysalon. De rug hoeft weer niet geharst te worden, door de hormonen groeit daar weinig meer. Dat geldt trouwens voor al de lichaamsbeharing. Scheelt heel wat scheerbeurten. Wat voorheen eens per week moest volstaat nu eens in de drie vier weken, lekker. 

Dan woensdag op het werk een mooie mail van mijn vertrekkende kolonel mogen ontvangen. Hierin verteld hij  dat hij de positieve ontwikkelingen vanaf de zijlijn is blijven volgen.  En wenst hij mij sterkte en succes in de toekomst. Dit doet toch wat al komt dat besef later. 

Donderdagavond een spoedherstel aan de nagels. Vijf weken tussen de manicure door is te lang, ook door de hormonen. Een van de nagels is woensdag afgebroken tijden het ontladen van het dienstwapen. Oke dit was dan iets minder leuk. De toen uitgesproken teksten zal ik niet herhalen.

Jolanda was zo goed om mij donderdagavond nog te hepen in plaats van komende dinsdag. Heel lief waarvoor dank. 

Dan vrijdag de laatste werkdag voor de vakantie. Heel blij mee. Nu kan ik naar de fotoshoot aan de Heidebloemallee in Ede. Eindelijk eens mensen ontmoeten die ik via Facebook al enige tijd ken. En vriendin Vicky. 

Dan dus zaterdag. De dag van de fotoshoot. Nerveus? Ja, ik weet nog steeds niet wat ik ga doen, voor of achter de camera. Maar goed ’s ochtends dan maar voor beiden klaar zetten en nog snel even boodschappen doen.Het voorspelde weer blijkt ineens om te slaan in prachtig weer. We hebben het maar getroffen.

Bij en tijdens de shoot prachtige en lieve mensen mogen ontmoeten en enigszins leren kennen. Jezelf kunnen en mogen zijn, zonder enig vooroordeel. Heerlijke gesprekken, heerlijke en mooie fotomomenten. Ik voel mij ineens vrij. Komt ook door de invloed van Annemarie.  Dank je Annemarie. We gaan zeker praten, dit krijgt gevolg en vervolg.

Maar ook de overige mensen dank voor een geweldige middag. Een geweldige fotoshoot met een prachtige gezellige picknick.

Ik heb dus voor de camera gestaan en stiekem wat momenten met mijn eigen camera gemaakt. Beiden voelden goed. Dan nog een mooie afsluiting. Een bevestiging van, of de vereeuwiging van de vriendschap tussen Vicky en mij. Best friends for live. De tweede vrouw in mijn leven die me op de knieën krijgt.

Aan het einde van dit moment zijn zelfs de karpers ons dankbaar voor de picknick, er was iets overgebleven en we hebben dit gedeeld.

We gaan het nog een keer overdoen, er is al gemijmerd over een kerst fotoshoot. Alleen hoop ik dat we niet zolang hoeven wachten om elkaar weer te ontmoeten.  

 

Komende week naar het VUmc, gesprek met “mijn” psychologe  en kijken of we naar een datum kunnen kijken of dit voor het volgende gesprek plannen. Ook tussendoor even naar de verpleegkundige van de endocrinologie. Ik heb ineens een vervelende reactie op de hormoonpleisters.

Maar dit mag de pret niet drukken, lekker doorgaan op deze weg.

Alles komt goed ❤