20. okt, 2017

Bezoek

Al een tijd kijk ik uit en verheug ik me op haar bezoek. Morgen komt ze weer logeren. Weer heerlijk een paar dagen volledig bij elkaar. 

Ik  ben dus al een paar dagen bezig alles er tip top uit te laten zien. Nieuwe lamp op de kamer, nieuwe extra lamp in de douche boven de spiegel.  Een eigen plank voor haar in de douchekast allemaal kleine dingetjes.

Verder aan het reinigen en poetsen, dit doe ik normaal altijd op mijn vrije zondag , maar nu moet alles extra schoon en blinken.

Donderdag er even tussen uit. Nog een mooie dag qua weer en dus even koffie drinken bij een vriendin en winkelen in Hilversum.

Dan vandaag weer vroeg aan de gang de laatste ruimtes reinigen. Dan gaat er iets kapot, dat dient vervangen te worden. Ook geregeld. 

’s Middags onaangekondigd bezoek. Ineens een belletje met de vraag “Koffie?” De enige vriend binnen de werkkring staat ineens voor de deur.  We zien elkaar niet vaak. Soms, zoals nu, maanden niet en telkens weer die vriendelijke begroeting en is het net of we elkaar vorige week nog hebben gesproken. 

Hij komt binnen en loopt door naar de kamer doet de wapengordel af en gaat zitten.

Ik schenk de koffie in en hoor uit de kamer de vraag “Inge, heb jij wat te vertellen, wat uit te leggen?” Wetende waar hij op doelt stel ik de vraag terug “hoezo?”

En natuurlijk hij heeft haar foto zien hangen en weet ook wiens foto er altijd heeft gehangen. Zij was al trots toen ik het haar toonde.

Mijn vriend vraagt bij mijn binnenkomst naar de twee foto’s van haar en mij naast elkaar. Oké, ik doe het verhaal uit de doeken. En vertel over haar, onze ontmoeting(en) en de rest tot nu toe.

En weer krijg ik het te horen. Hij zegt “Meis, je bent tot over je oren verliefd, jij houdt van haar. Je straalt als je over haar praat. Dit is jaren geleden dat ik jou zo heb gezien”.  

Als hij weggaat, ja niet iedereen heeft vakantie, wenst hij mij en ons alle geluk en liefde van de wereld toe.

Ik heb alles klaar. Morgen nog een kleine verrassing halen en dan ben ik klaar voor een heerlijke week ontspanning en gelukkig samenzijn ❤

Liefs Inge,

#happywoman#womaninlove