26. nov, 2017

Heel blij

Afgelopen week was gezellig en lekker vol.

Het begon op zaterdag 18 november met T-Style 15. Was gezellig druk veel nieuwe gezichten en veel bekenden mogen ontmoeten. Leuke en gesprekken gehad, en veel gelachen. Helaas moest ik mijn voet sparen voor de volgende dag dus ik kon niet te veel rond lopen om met de vele bekenden te spreken. De avond vloog om. Rond middernacht gegaan in verband met de verplichtingen op de volgende dag.

Zondag de 19de november op naar Osdorp. Mariposa verhuizen. Gezellig en leuk team, wederom tussen de werkzaamheden door en op het einde van dag veel gelachen.

’s Avonds nog even naar mijn lief gereden om daar lekker te relaxen en opgewarmd te worden.

Maandag spontaan wederom naar Mariposa, nieuwe locatie, om uit te helpen. Alweer gezelligheid.  

Dinsdag wederom naar Amsterdam, zou haast gaan denken dat ik iets krijg met die stad. Op naar het VUmc . Om 11.00 uur afspraak op de Genderpoli voor de 12 maanden controle van de endocrinologie. Goed gesprek gehad, maar ik was uiteraard benieuwd naar de voorgaande week.

Het DMO overleg van het genderteam op vrijdag 17 november jl.  Deze verpleegkundige had de autorisatie om het in te zien en ja ik was goed overgedragen en besproken. Uitkomst ze ging de doorverwijzing schrijven. Yes, hier wordt je blij van. Er valt een blok van mijn schouders. Bloeddruk en BMI zijn in orde.

Ik zou eind december, dan wel januari een oproep kunnen verwachten voor de physician assistant plastische chirurgie en de bekkenfysiotherapeut. Oké, het mag van mij natuurlijk sneller maar goed we wachten af.

’s Middags mijn lief van het goede nieuws op de hoogte gebracht. 

Eenmaal thuis voel ik m leeg, moe. Ga vroeg naar bed, kan de slaap niet vatten. Dit houdt twee dagen aan. De adrenaline stroomt rijkelijk, en de gedachten blijven in mijn hoofd rondgaan.

Donderdag en vrijdag aan het werk.

Zaterdag naar de kapster en de juwelier en verder het gebruikelijke boodschappenritueel, een mens moet eten. Bij thuiskomst wil ik de brievenbus legen, slot wil niet open. Ik denk dan niet, puilt vanzelf uit. Binnen zie ik de andere set sleutels op het aanrecht liggen en deze lijken te gloeien. Oké ik probeer deze nog eens. Brievenbus gaat open en bovenop ligt een enveloppe van het VUmc. Ik denk nog dit is de bevestiging van de afspraak op de endocrinologie over 6 maanden........

Maar na drie keer te hebben gelezen dringt het langzaam door. Dit is DE begeerde oproep voor de intake vaginaplastiek. Op 13 december 2017, om 09.00 uur, wordt ik verwacht voor de intake. Mijn hoofd tolt en ik begin te juichen, dansen,  springen.

Wat vervelend dan dat je dit nog met niemand kan delen. Dus eerst naar mijn vriendin gereden en haar de brief laten lezen. Ook zij is verheugd. 

’s Avonds nog naar Mariposa geweest voor de laatste zaterdag van de maand. Daar mijn vreugde mogen delen. De avond vloog om.

Eenmaal thuis nog even zitten chatten en online nog even van Black Friday mogen profiteren.Rond een uurtje of half vijf wordt het mij teveel en de vreugdetranen blijven komen dan is het wel weer vervelend dat je alleen thuis bent. Wederom een nacht zonder slaap , ach,heb het er graag voor over en mijn huisje blinkt weer. 😀

Maandag verlof regelen en kijken of ik nog een keer extra gelaserd kan worden.

 Liefs,

Inge.

 #averyhappywoman#kanmenietsnelgenoeggaan

#houvanjeschat,dankvoorjenietaflatendeliefdeensteun ❤