4. feb, 2018

Liefde en verrassingen.

Zaterdag 27 januari.

Al vroeg opgestaan en vroeg aan de rit. Ik zou rond 09:00 uur bij mijn E ❤zijn (ja, we hadden gezegd dat het langzaam zou komen 😀)

Het zou een volle, lange maar gezellige dag gaan worden.

Eerst op naar Delft alwaar wij om 11.00 uur een afspraak bij har kapster Vera hadden. Die zou ook naar mijn eigen haar kijken en het contact tussen mij en Vera is gelijk goed. Het voelt 100% goed. Ik krijg goede adviezen. Na mijn herstel van de operatie gaat Vera ook met mijn haar aan de gang. Zij ziet mogelijkheden, dus er is hoop.

Daarna door naar Den Haag. Ik ging nog even damessneakers voor na de operatie aanschaffen, daar hakken dan even moeilijk lopen.

Toen terug naar haar woonplaats A. Naar een van haar vaste kledingwinkels. Want die mooie trui wilde ik ook graag. Wederom, na alle vorige verrassingen, sta ik weer versteld. Deze dames weten van onze relatie. Dit merk ik door de opvang van de dames en de relatiegerichte opmerkingen. Wat een lieve dames. De trui wordt voor mij besteld en E wordt gebeld zodra die binnen is.

Dan door naar de plaatselijke kapsalon. Mijn lief laat het resultaat even zien. Ook daar word ik gelijk gemoedelijk ontvangen en opgevangen. En één van de kapsters heeft het over E als mijn partner. Dus ook daar is het bekend en weer sta ik versteld.

’s Avonds nog een gezellige avond bij Mariposa alwaar ik een nieuw haarwerk aanschaf voor de vrije tijd en het uitgaan.

 

Zaterdag 3 februari.

Ik ga ’s middags naar E om gezellig samen te zijn en samen mijn trui op te halen. Daarna samen boodschappen doen.

En toen kwam voor mij de verrassing der verrassingen. Tijdens het rijden praten we over welke dagen zij verlof heeft genomen voor de SRS-operatie (Sex Reassignment Surgery). En wat ik al wist ze komt de zondag voor de opname al logeren, zodat we nog een paar dagen samen zijn.

Op dinsdag 20 maart brengt zij me naar het Amstelland Ziekenhuis. Zij brengt me ook weer thuis en blijft vermoedelijk de eerste nacht bij mij thuis.

En de kwam die verassing der verrassingen????? Wie zit er naast mijn bed als ik weer uit de narcose wakker word? E ❤. Toen zij mij dit vertelde raakte zij me diep. Zo lief en vol verrassingen.  

E , ik hou van jou.  

Liefs Inge.

 @eenontroerdegelukkigevrouw @eengelukkigstel