25. feb, 2018

Een leuke dag

Zaterdag 24 februari.  

’s Ochtends eerst boodschappen doen en nieuwe kussens gehaald voor E❤ en mij. Verder nog wat spulletjes ingeslagen, want ja de datum komt dichter en dichterbij.

’s Middags eindelijk naar mijn lief gereden. Dan nog even A in om te winkelen en ik wilde mijn vingers even laten meten bij de juwelier om in de toekomst toch weer ringen aan te schaffen.

De vingers zijn gemeten, maar nog geen ringen gekocht wel een mooi horloge (toen was het nog voor het werk) maar eerlijk gezegd nog niet weer af gehad. Ook zijn we nog even wezen theedrinken en daarna nog naar een sieradenontwerpster geweest daar hebben we beiden nog een mooi halssieraad gekocht.

Vervolgens zijn we weer lekker uit eten geweest.

 ’s Avonds nog een gezellige avond naar Mariposa, voorlopig mijn laatste keer weer i.v.m. de operatie en het herstel erna. En dit zal de komende weken vaker voorkomen, het “voorlopig mijn laatste keer”.

Bij Mariposa een mooie kaart gekregen met een leuke wens voor mij. Dank je Hellen.Zoals ik je al zei, mijn goud heb ik al gevonden en ze maakt me ontzettend gelukkig.

We hebben een leuke en gezellige avond gehad. Gezellige gesprekken, en gesjoeld. Ja, voor alles is een eerste keer: Inge heeft gesjoeld (voor het eerst in haar leven) en 87 punten al zegt dat mij dan weer helemaal niets.

Iedereen bedankt voor het succes wensen gisteravond.  

Vandaag even niet veel gedaan. Ja, weer afspraken voor het komende weekend. De weekenden samen zijn te kort, maar ben altijd blij bij haar en samen te zijn.

 Schat ik hou van jou.

 Liefs, Inge#eengelukkigstel.