De laatste dag(en).

18. jan, 2018

Wat een topweek. Eerst doet mijn schat mij introduceren bij haar moeder en verteld van onze relatie. Ik weet dat dit een hele stap voor haar was maar geeft mij zoveel rust. Dank je hiervoor schat.

En vandaag weer naar het VUmc. Deze keer naar de poli V, plastische chirurgie voor de nacontrole van het te ontharen gebied.  En ja, ik ging met lood in de hakken en was best bezorgd. Dit ondanks de goede woorden van mijn huidtherapeute. Het heeft allemaal voor de nodige spanning gezorgd, en de daarbij behorende slapeloze nachten.

 

Maar eind goed al goed. Ik sta op de wachtlijst voor de operatie.  

Deze week kan niet meer stuk.

Dit het weekend lekker vieren met mijn lief.  

Het blog(je) is kort, maar de vingers trillen te veel en er komen zoveel emoties los.

 

Liefs,

Inge. xxx 

@eengelukkigedame.

31. dec, 2017

Eerst durfde ik me er niet aan te wagen. Maar naar lang wikken en wegen, schrijven en herschrijven toch een terugblik.

Het was een bewogen jaar. Met veel emoties, en tegenwerking. Gesprekken gevoerd en ook mooie momenten mogen mee maken.

Nieuwe mensen mogen ontmoeten en sommigen mogen leren kennen. 

Een fotoshoot mogen meemaken, ook daar weer fantastische mensen mogen ontmoeten. Mensen zonder vooroordelen. Het was fijn om tussen deze mensen te zijn. Zelf ook weer gefotografeerd, ook dat was even fijn. Een foto zal velen in het geheugen staan. En ik bedoel niet de foto waar ik kniel.

Waarom wil je dan niets schrijven? Nou om de doodeenvoudige reden ik kan niet voluit en open schrijven. Die ene foto heeft veel geopenbaard en teweeggebracht.

Onder andere dat ik het durfde, om haar die deze blik in mijn ogen kan bewerkstelligen, te vertellen dat ik verliefd op haar was. Dit deed ik met knikkende knieën en het zweet in de handen. Echter zij was ook niet dom en bleek al lang op de hoogte. Eén en één was bij haar ook twee.Vanaf dat moment begon voor mij de gelukkigste tijd van het jaar en van mijn verdere leven. Ik was verliefd en inmiddels hou ik zielsveel van deze vrouw.

Er is een kleine kring die van ons weet, vele anderen zijn nieuwsgierig. Weer anderen gokken totaal verkeerd door een berichtje op de sociale media. Weer iets geleerd. Men leest wat men wil lezen.

Kortom zij maakt mij gelukkig en is mijn steun en toeverlaat.

Ik wil jou hiervoor danken lieverd en hoop voor ons op een heel gelukkig 2018.

Dus eigenlijk kijk ik enkel nog vooruit, samen met jou aan mijn zijde.

En nu stop ik met schrijven want we gaan nog (even) in het geheim verder.

Schat weet dat ik onvoorwaardelijk van je hou en dat zal blijven doen.

 

Liefs Inge.  

@eengelukkigevrouw@eengelukkigstel.

27. dec, 2017

Gisteren genoten van de tweede kerstdag.

Rond het middag uur kwam mijn lief logeren. Een gezellige middag gehad en elkaar verwend met cadeautjes.

Ik heb een heerlijke parfum vanThierry Mugler,  Angel, gekregen.Dank je schat. Tijdens een telefoongesprek verspreekt mijn lief zich haast. We lachen beiden en het vervuld me met warmte van binnen.

Tegen de avond verschijnen dochter Angelique en haar man Arjan ook ten tonele.

Met ons vieren hebben we heerlijk genoten van het aanwezige eten.

Na de afwas lekker uitbuiken op de bank,  en een gezellige avond volgde. Een avond met praten, lachen en liefde. Waarbij ik heerlijk liggend in de armen van mijn lief de avond volgde. Dit was voor mij wel het allermooiste cadeau. Ik heb genoten van haar liefdevolle warmte.

Geweldig om te merken hoe mijn lief, Angelique en Arjan elkaar beter leren kennen en goed met elkaar opschieten.

Vandaag lekker met ons beiden naar Duitsland even lekker shoppen.

Al met al weer genieten van elkaar. 

Liefs, Inge en ❤

 

#eengelukkigstel.

26. nov, 2017

Afgelopen week was gezellig en lekker vol.

Het begon op zaterdag 18 november met T-Style 15. Was gezellig druk veel nieuwe gezichten en veel bekenden mogen ontmoeten. Leuke en gesprekken gehad, en veel gelachen. Helaas moest ik mijn voet sparen voor de volgende dag dus ik kon niet te veel rond lopen om met de vele bekenden te spreken. De avond vloog om. Rond middernacht gegaan in verband met de verplichtingen op de volgende dag.

Zondag de 19de november op naar Osdorp. Mariposa verhuizen. Gezellig en leuk team, wederom tussen de werkzaamheden door en op het einde van dag veel gelachen.

’s Avonds nog even naar mijn lief gereden om daar lekker te relaxen en opgewarmd te worden.

Maandag spontaan wederom naar Mariposa, nieuwe locatie, om uit te helpen. Alweer gezelligheid.  

Dinsdag wederom naar Amsterdam, zou haast gaan denken dat ik iets krijg met die stad. Op naar het VUmc . Om 11.00 uur afspraak op de Genderpoli voor de 12 maanden controle van de endocrinologie. Goed gesprek gehad, maar ik was uiteraard benieuwd naar de voorgaande week.

Het DMO overleg van het genderteam op vrijdag 17 november jl.  Deze verpleegkundige had de autorisatie om het in te zien en ja ik was goed overgedragen en besproken. Uitkomst ze ging de doorverwijzing schrijven. Yes, hier wordt je blij van. Er valt een blok van mijn schouders. Bloeddruk en BMI zijn in orde.

Ik zou eind december, dan wel januari een oproep kunnen verwachten voor de physician assistant plastische chirurgie en de bekkenfysiotherapeut. Oké, het mag van mij natuurlijk sneller maar goed we wachten af.

’s Middags mijn lief van het goede nieuws op de hoogte gebracht. 

Eenmaal thuis voel ik m leeg, moe. Ga vroeg naar bed, kan de slaap niet vatten. Dit houdt twee dagen aan. De adrenaline stroomt rijkelijk, en de gedachten blijven in mijn hoofd rondgaan.

Donderdag en vrijdag aan het werk.

Zaterdag naar de kapster en de juwelier en verder het gebruikelijke boodschappenritueel, een mens moet eten. Bij thuiskomst wil ik de brievenbus legen, slot wil niet open. Ik denk dan niet, puilt vanzelf uit. Binnen zie ik de andere set sleutels op het aanrecht liggen en deze lijken te gloeien. Oké ik probeer deze nog eens. Brievenbus gaat open en bovenop ligt een enveloppe van het VUmc. Ik denk nog dit is de bevestiging van de afspraak op de endocrinologie over 6 maanden........

Maar na drie keer te hebben gelezen dringt het langzaam door. Dit is DE begeerde oproep voor de intake vaginaplastiek. Op 13 december 2017, om 09.00 uur, wordt ik verwacht voor de intake. Mijn hoofd tolt en ik begin te juichen, dansen,  springen.

Wat vervelend dan dat je dit nog met niemand kan delen. Dus eerst naar mijn vriendin gereden en haar de brief laten lezen. Ook zij is verheugd. 

’s Avonds nog naar Mariposa geweest voor de laatste zaterdag van de maand. Daar mijn vreugde mogen delen. De avond vloog om.

Eenmaal thuis nog even zitten chatten en online nog even van Black Friday mogen profiteren.Rond een uurtje of half vijf wordt het mij teveel en de vreugdetranen blijven komen dan is het wel weer vervelend dat je alleen thuis bent. Wederom een nacht zonder slaap , ach,heb het er graag voor over en mijn huisje blinkt weer. 😀

Maandag verlof regelen en kijken of ik nog een keer extra gelaserd kan worden.

 Liefs,

Inge.

 #averyhappywoman#kanmenietsnelgenoeggaan

#houvanjeschat,dankvoorjenietaflatendeliefdeensteun ❤

5. nov, 2017

Vandaag zaterdag vier november mijn verjaardag gevierd met mijn vriendin en dochters en hun partners.

Al eerst blij verrast door mijn lief die om 12.30 uur al de oprit opreed. 

’s Middags nog samen met haar een paar foto’s laten maken bij de plaatselijke fotograaf, een minishoot zeg maar. Al bij de eerst pose schoten we gezamenlijk in de lach. Maar wat was het fijn en heerlijk om te doen en wat was ze weer lekker warm.

Daarna bezoek van Elsa en Chris, zij maakten dus voor het eerst kennis met mijn lief in levende lijve.

Het werd gezellig en iets later dan verwacht. Zij hadden nog iets anders gepland staan dus moesten op den duur weer weg.

Ik snel de keuken in om lekker te koken voor ons tweetjes. Het was weer een genot om haar zo lekker te zien smullen. Daarvoor sta je met plezier in de keuken.                                      Samen de afwas doen en ons voorbereiden op de volgende ronde .

’s Avonds Angelique en Arjan op verjaardagsvisite en de tijd van de cadeaus. Ik krijg van Angelique en Arjan, mede namens Elsa en Chris, een armband. Van mijn lief krijg ik drie charms (bedeltjes) . Een met hoofdjes en de tekstjes Family en Love, een hartje (dit ontroerd mij, ik weet wat je hiermee zegt lieverd) en nog een kleiner bedeltje (het figuurtje van een meisje, ook dit raakt me) Dank jullie allen voor de mooie cadeaus.

We hebben een gezellige avond met veel lachen en verhalen. En nee,  ik ben niet alleen aan het woord 😀

Aan alle gezelligheid komt een eind. Het word bedtijd. De visite gaat, en we maken ons klaar om te gaan slapen. 

Eenmaal in bed worden de bedeltjes me teveel en ik schiet vol. Snel naar beneden om haar niet te wekken, ze was al weer lang genoeg op.                                                                    Na de emotionele vreugdetranen toch weer naar bed en geslapen als een blok.  

’s Ochtends opgestaan en alles van de vorige avond opgeruimd, afgewassen, koffie. 

Om 10.15 mijn lief moeten wekken met veel tegenzin.

Gezamenlijke lunch genoten en toen begonnen de agenda’s elkaar al weer tegen te spreken.  

Onze agenda’s lopen niet altijd synchroon, maar we genieten des te meer van de tijd samen.

Hou van je schat ❤ 

Tot gauw.

Liefs, Inge.