22. mrt, 2018

Dag van mijn wedergeboorte. Woensdag 21 maart 2018.

Vanochtend om 07.25 uur werd ik naar de voorbereidingskamer gereden.

Omstreeks 08.00 uur de operatiekamer 3 in. Dr. Özer zou over tien minuten arriveren i.v.m.  verkeersproblemen. Omstreeks 08.10 arriveert dr. Özer. Nog even kort gepraat en haar vertelt over mijn partner Esther.

Daarna wordt de narcose toegediend en begint de anesthesist te praten over mooie dromen uitzoeken en aan iets moois denken. Ja dat deed ik al. Toen de beste man begon over blauwe water, mooie stranden en warme landen hem gevraagd stil te zijn. Ik had mijn moois al in gedachten. Had namelijk al een half uur naar de mooiste foto van Esther liggen kijken en die op mijn netvlies. Toen de beste zich stilhield was het zo gebeurd en was ik weg. En het klopt ik werd met de gedachte aan mijn grote liefde wakker.

Omstreeks 12.30 uur lig ik weer klaarwakker op de zaal.

Geen pijn en compleet helder. Esther gelijk een berichtje gestuurd. Die is wat verlaat want moet eerst even vader uit het ziekenhuis halen. 

Ik plaats om 14.00 uur het berichtje op facebook “A very happy girl is born. Dank dr. Özer”.

Lekker liggen kleppen en een mooie ballon van Esther gekregen.

Daarna komt de verpleging en verschoont even het verbandje. Een van de verpleegsters vraagt wil je het zien? Maar natuurlijk. Het gordijn gaat dicht en er wordt een spiegeltje gehaald. Hoezo spiegeltje, zo groot.

Esther en ik kijken en ik krijg toch een smile op mijn gezicht. Esther zegt tegen de verpleegster dit had ik haar verteld. Ik vind het ondanks de zwelling en de blauwe plekken nu al mooi en kan alleen maar mooier worden.

Ik ben zo blij en supergelukkig.

Rond 01.00 uur, donderdag, dommel ik weg en rond 04.00 uur weer wakker. De antibiotica wordt gewisseld. Daarna ben ik maar gaan luisteren naar Radio 10.

Ook wordt er een ice pack op mijn venusheuvel gelegd om het zwellen iets te verminderen.

Nog steeds is men verbaasd dat ik geen morfine gebruik. Heb zelfs al gezegd haal dat ding weg, ligt alleen maar in de weg. Maar ze laten het liggen.

Donderdagochtend zijn de morfinepomp en het infuus toch verwijderd. Dit na de controle van de anesthesist en de chirurgisch assistent. Die heeft gelijk haar controle gedaan alles zag er rustig en mooi uit.

’s Middags wat gerust met het kussen tussen de benen om de rug te ontlasten.

Verder veel appen, Netflix, en Facebook.

Liefs Inge.

#ahappynewborngirl

#eengelukkigverliefdstel