8. jul, 2018

Week 14

Maandag 2 juli.

Gisteren zijn wij eens op tijd naar bed gegaan.

En vanochtend om 09.45 uur werd ik wakker. Het was Esther weer gelukt om, zonder dat ik het had gemerkt, het bed uit te komen. Maar ook dat ik, en dit is echt voor het eerst, langer dan negen uur slaap. Ik voel me zo rustig tegen haar aan.

’s Middags, op weg naar huis, krijg ik een vriendschapsverzoek van tante Wilma. Wat lief, dan voel je je welkom. En uiteraard geaccepteerd.

 

Dinsdag 3 juli.

Vanochtend bezoek gehad van twee leidinggevenden. We hebben het over van alles gehad maar wat was het moeilijk om te vragen hoe het nu ging. Het was voor alle partijen moeilijk zeg maar.

Ondertussen mijn nieuwe wandelschoenen ontvangen, dus die gaan we morgen maar eens uittesten.

 

Woensdag 4 juli.

Vanochtend op tijd opgestaan. Mijn moment gepakt en daarna koffie en ontbijt.

Vervolgens de nieuwe wandelschoenen aan en aan de wandel.

11,2 km gelopen en voelde goed. Op de weg terug.

Nu even lekker ontspannen met Sicario op Veronica.

Daarna voorbereiden op, en de kleding voor morgen klaar hangen. Voor de afspraak bij de bewuste beddrijfsarts.

Donderdag 5 juli.

Op tijd opstaan. Buiten het normale ochtendritueel nam ik extra tijd voor de gezichtsverzorging en de make-up en outfit.

Zoals geschreven stond een bezoek aan de bedrijfsarts op het programma. Het telefonisch consult, vorige keer, verliep uiterst moeizaam en kwetsend.

Maar eer wie eer toekomt de majoor/bedrijfsarts bood zijn excuses aan voor het vorige gesprek en met name de verkeerde aanspreektitel.

We hebben verder een goed gesprek gehad waarin voornamelijk werd gepraat over mijn herstel en het contact (?) met leiding en collega’s.

De majoor was volledig verkeerd voorgelicht. Hierdoor werd het ook wel duidelijk dat ik graag naar een andere functie wil binnen defensie.  Het werd al snel duidelijk dat het geen zin had mij op abeidstherapeutische basis aan het werk te sturen. Dit was zowel voor de werkgever als voor de inzet niet goed.

Toestemming gekregen om op de kazerne aan mijn verdere herstel van mobiliteit en dergelijke te werken.

Ik wacht de toekomst met …….. af.

 

Vrijdag 6 juli.

Deze dag zou ik een controle drinkwater vanuit het Rijks Vastgoed Beheer (RVB) krijgen.

Omstreeks 11.00 uur arriveerde de beste man en binnen het kwartier waren enkele duidelijke tekortkomingen aan de woning duidelijk en werd rapport opgemaakt voor de RVB voor aanpassingen en dergelijke. Voor de zekerheid zelf ook maar even met de Servicebalie gebeld en de werkzaamheden in laten schieten.

Daarna door met het huishouden want daar heb ik dit weekend geen tijd voor.

We hebben een aantal leuke dingen samen op het programma staan. Allereerst zaterdag een workshop samen bij vriendin Nabila el Rafana.

Daarna zien we wel verder. Staan wel dingetjes op programma maar niets moet en veel mag.

 

Zaterdag 7 juli.

Na wat laatste huishoudelijke werkzaamheden op naar de Meern voor een workshop make-up bij en door Muah el Rafana (Nabila), samen met Esther.

Zeer gezellige middag gehad waarin ik mooi ben opgemaakt, dank je Nabila.

Na deze gezellige middag naar huis voor een pitstop om de spulletjes van Esther uit te laden en vervolgens door naar Stroe.

Hier zouden wij een “testje” doen bij Countryland.nl alwaar oude bekenden zouden optreden. En het klopt, ik ben niet herkend voor zover wij weten.

Tegen 22.30 uur heb ik mijn schat naar bed gebracht, zij heeft haar bedrust deze dag voor me opgeofferd en is na een nachtdienst in een stuk doorgegaan, en dus een 27 uur op. Dank je schat, voor dit gezellig samenzijn, welterusten en tot straks.

Deze nacht heb ik net als de afgelopen avond een knallende hoofdpijn en kan de slaap niet vatten, veel draaien en er spookt te veel door mijn hoofd. Dus ga ik rond 03.30 weer uit bed en naar beneden, want ik wil Esther niet wekken.

TV kijken en trachten moe te worden, wat niet lukt.

 

Zondag 8 juli.

Rond 06.00 uur komt Esther naar beneden en vraagt wat doe jij uit bed? Kom je mee? Ze miste me. Wat lief. ❤

Ik ga weer mee naar boven en we gaan weer naar bed. We dommelen lekker naast elkaar in slaap. 10.00 uur opstaan en voor het ontbijt pak ik nog mijn quality time.

Dan koffie en ontbijten.

Vanmiddag tegen 13.00 betreden we de fitnesszaal op de kazerne. En we gaan lekker sporten. Het is voor mij ook nodig want door de afgelopen maanden niets doen is deze dame weer aardig gegroeid. Dat moet er weer af.

Daarna ’s middags lekker rusten in de zon. Later ga ik mij weer even afzonderen.

Dan douchen alvorens ik met het eten begin, Hollandse pot. En het toetje, wat heerlijk, ze houdt van rabarber. Ohh wat lekker, en wat is dat lang geleden.

Nu gaan wij samen van de avond genieten.

We wensen iedereen een fijne avond en voor later welterusten.