4. aug, 2018

Week 18

Woensdag 1 augustus.

Vanochtend mijn tassen inpakken, ohh wat heb ik het daar moeilijk mee. Maar ik moet voor een paar dagen naar huis, daar moeten ook nog zaken geregeld worden.

11:00 uur krijg ik de melding dat we mijn nieuwe mobiel kunnen ophalen.De Sony Experia XZ1, heel blij mee. Tot dusver had ik een Samsung maar die heeft de nodige schade opgelopen en ben eigenlijk nooit blij geweest met het toestel.

Na het afhalen en Esther thuis afzetten komt het onvermijdelijke afscheid, voor korte duur. Gelukkig is ze het weekend bij mij.

Tijdens de terugrit naar huis valt het nog mee, je hebt je aandacht nodig op de weg en het overige verkeer. Maar eenmaal thuisgekomen, na de benodigde boodschappen te hebben gehaald, overvalt me een triest gevoel.

Het “lege” huis, de stilte en het “alleen” zijn overvalt me met als gevolg een huilbui.Wat kun je iemand snel missen, zeker als het je geliefde is.

Ik besef mij dat ik geen zin meer heb om hier te zijn.  Ik hou zoveel van Esther en wil niet meer “alleen” zijn. Natuurlijk ben ik, zijn we niet alleen. We houden van elkaar en zijn verbonden.

Gelukkig is Esther het weekend bij mij en ga ik maandag mee terug naar Alphen aan den Rijn, wat steeds meer als thuis voelt.

 Het voelt goed om je partner uit te zwaaien als zij naar haar werk gaat en er ’s ochtends voor haar te zijn als ze thuiskomt. Het voelt goed om samen te zijn en zaken, dingen met elkaar te delen. Geliefd te zijn en lief te hebben.

Dit het huis hier, is niet meer mijn thuis, voelt niet meer als thuis, wel ons thuis als zij er is.

Donderdag 2 augustus.

Vanochtend even naar de werkplek Deelen geweest. Men rolde bijna van de stoel. Ja, Inge was in burger en weigert met deze temperaturen een jeans aan te trekken. Dus gewoon in rok en blouse en bijbehorend schoeisel. Er was maar één normale reactie, die kwam van Thea.

De patrouille draaide om en reed door en mijn “collega” kreeg kramp in zijn kaken van verbazing 🙂

Nog wel leuk kunnen praten, en mijn mails gelezen. Ook gelijk in de vacaturebank gekeken en toch wel functies gezien die mij interessant lijken, dus wie weet?

Daarna weer naar huis, vandaag weinig gedaan aan het huishouden. Ik kom er niet toe. Het is te heet mijn longen schreeuwen om zuurstof, dus maar aan de medicatie en rustig houden.

Daar komt bij het onplezierige gevoel wat ik hierboven al omschreef, met hetzlefde geevolg. 

Houdt wel in dat ik morgen dubbel aan de slag moet met nog hogere temperaturen want zaterdag komt mijn lief.

Goed, nog even wat informatie ingewonnen bij vriendinnen en morgen even terug naar een kazerne dichterbij huis en mijn belangstelling definitief maken. Ik zie wel wat ervan komt. Misschien kan het netwerk wat betekenen.

 

Vrijdag 3 augustus.

Vandaag het huishouden gedaan, het moest toch een keer en voorlopig wordt het niet koel(er).

Daarna naar de kazerne in het dorp en na het inloggen bleek de functie weg uit de vacaturebank te zijn. Vandaag 3 functies minder in de “bank”. Helaas, maar ik blijf verder zoeken.

Daarna de meeste boodschappen voor het korte weekend hier gehaald.

En vanaf dat moment niets meer. De bomen hier op het kamp sluiten mijn tuin dusdanig in dat het achter op de momenteel Spaanse dan wel Portugese temperaturen benaderd.

Dus maar aan de medicatie om genoeg zuurstof te halen ui de huidige lucht.Wat zal ik blij zijn volgende week weer bij de airco, dan heb ik weer voldoende zuurstof.

Zaterdag 4 augustus.

Vandaag de dag van de Canal Parade. Een aantal collega’s veel plezier gewenst.

Daarna het ochtendritueel en vervolgens koffie.De laatste boodschapjes in huis gehaald zodat wij dat in de namiddag niet meer hoefden te doen.  

Ik ben gestopt met het inpakken van mijn tassen, misschien vanavond even samendoen en anders morgenvroeg.

Vanmiddag niet veel meer gedaan. Het was hier wederom te heet.

’s Avonds samen lekker aan de BBQ.Waarna wij lekker van elkaars aanwezigheid gaan genieten.

 Iedereen een fijne avond en goed weekend.

De zondag komt bij de volgende week, want wij hebben het morgen te druk. 

Liefs Inge.