11. aug, 2018

Week 19.

De zondag hadden jullie nog tegoed.

Zondag 5 augustus.

Nadat we heerlijk hadden uitgeslapen en geluncht gingen we opruimen en ik ging alvast mijn tassen weer inpakken.

Vanmiddag zijn we bij Elsa en Chris op visite geweest en natuurlijk bij onze kleindochter Emily. Wat groeit die lekker snel.

Na een leuke middag, en natuurlijk hebben we Emily even lekker vastgehouden, gingen wij weer even terug naar ons “vakantiehuis” op de Veluwe.Nog even een snelle snack bij een van de plaatselijke snackbars en door om de tassen in te laden.

Vanavond vertrekken wij weer naar huis.

Rond 21.30 uur waren we thuis en zijn we lekker op de bank geploft en hebben nog even tv gekeken alvorens wij de slaapkamer gingen opzoeken om onze oogjes liefelijk te sluiten.

 

Maandag 6 augustus

Het is heerlijk om thuis wakker te worden naast je geliefde.

De dagelijkse zaken en het huishouden te beginnen. Ja sorry, verder valt er weinig te vertellen. En ooit geleerd, “alles weten maakt niet gelukkig”.

 

Donderdag 9 augustus.

Nadat ik een paar telefoontjes had gepleegd togen wij richting de sportschool.Ik moet er weer aan werken om de aangegroeide kilo’s kwijt te raken. Gelukkig, en heel lief, krijg ik hierin steun van Esther. En gaat zij na haar nachtdienst vrolijk mee sporten.

Daarna snel wat boodschappen en weer naar huis.

Ook blijkt dat je vreselijk in mensen kunt vergissen, maar goed ook dat is allang gewend.

 

Vrijdag 10 augustus.

Esther is lekker op tijd thuis uit haar nachtdienst en we gaan samen ontbijten.

Na het ontbijt op weg naar vader en moeder Schoffelen overvalt ons een korte maar hevige bui. Bijna zwarte wolken. Maar zoals gezegd het stelt niet veel voor.

Terug van moeder en vervolgens vader doen wij onze boodschappen en keren huiswaarts.

Ik ga mij omkleden om weer naar de sportschool te gaan en Esther gaat na de lunch naar bed.

 

Zaterdag 11 augustus.

Esther was lekker op tijd thuis vanuit haar nachtdienst. Zo konden we samen ontbijten en daarna naar kapsalon Cuts & Colours gaan.

Van daaruit door naar Den Helder alwaar twee verjaardagen werden gevierd. Weer een behoorlijk aantal familieleden leren kennen en een heel gezellige middag gehad.

21.30 zijn we weer thuis en sluiten de avond lekker samen op de bank af alvorens wij later ergens de slaapkamer opzoeken.

Fijne avond en voor later slaap lekker.