18. aug, 2018

Week 20

Maandag en dinsdag sporten. Er moet weer 13 kilo af.

Ik had mij al ingeschreven bij Fit for Free in Alphen aan den Rijn.

Dus wil ik deze week de drie keer maken. Het gaat goed, zelfs al gefietst. Goed het is iets anders dan op de weg, hier geen kuilen of bulten. Heb vorige week even aan de spinfiets gevoeld dat is nog veel te vroeg. Komt ook wel, sinds ik niet meer mag hardlopen is spinning wel een dingetje geworden. Ik vond de verschillende parcours die spinning bied leuk om te doen, dus zal wel terugkomen.

Woensdag 15 augustus.

Ik moet terug naar de Harskamp omdat ik morgen moet verschijnen bij de bedrijfsarts. Heb totaal geen zin om terug te gaan en zoals eerder al geschreven het huilen staat me nader dan het lachen.

Maar goed we gaan eerst nog even samen naar de nagelstyliste Ellen. Daarna breng ik Esther thuis en ga ik naar de Veluwe. Boodschappen doen en een gesprek met mijn verzekeringsadviseur.

’s Avonds een telefonisch gesprek met mijn GV/ raadsman over mijn bezoek aan de bedrijfsarts. Een aantal punten benoemd die ik morgen zeker moet, en ook zal, benoemen.

Daarna nog een gesprekje gehad met een leidinggevende en afgesproken dat ik morgen even aankom om verder te praten.

Dus tot morgen, benieuwd wat het allemaal op mag brengen.

 

Donderdag 16 augustus.

Vandaag gesprek met de bedrijfsarts gehad. Mijn punten benoemd en het is wel goed dat we op een lijn zitten.

Nu eerst het onderzoek van dr. Özer afwachten en dan even mailcontact over het volgende, eventueel telefonisch afspraak/consult.

Ik ga over dit gesprek niet verder uitwijden.

Daarna gesprek gehad met de leiding en ook die zegt zijn hulp toe. Nog even een bezoekje gebracht op Deelen en aldaar een blik geworden op de REP-site en helaas lag de vacaturebank weer plat.

Daarna, voor later dit jaar, verlof ingeschoten, en nog even bijkleppen met vriendin Mireille.

Vervolgens op naar (t)huis en daar aangekomen blijk ik de oplader van de Experia XZ 1 te hebben achtergelaten in het vakantiehuis. Dus teruggaan is geen optie morgen maar even shoppen in Alphen.

En vanavond even bellen met om verder afspraken in te plannen.

Afspraak voor volgende week vrijdag ingepland.

 

Vrijdag 17 augustus.

Na het opstaan een beetje huishouden gedaan. Daarna met Esther bij vader en moeder langs om de was op te halen.

De boodschappen in huis gehaald en ik heb besloten vandaag niet te sporten. Het voelt even niet goed, dus ik pak mijn rust.

Esther gaat naar bed, zij heeft nog 1 nachtdienst deze week, en ik ga op de bank lezen en wat Netflix kijken.

Ook nog even met een vriendin chatten over een tas vol met prularia voor het handwerken, kralen, veren, en noem maar op. Zij krijgt ze van mij en weet er vast mooie dingen mee en van te maken. Volgende week maar even bezorgen bij haar.

En toen naar de keuken want het eten moet op tijd klaar om rond 20.30 uur gezamenlijk te kunnen eten. Dus er moet gekookt worden

Nadat Esther naar haar werk is kijk ik nog wat tv en verdwijn naar de slaapkamer voor mijn moment om vervolgens de oogjes te sluiten. Iedereen welterusten.

 

Zaterdag 18 augustus.

Ik ben al heel vroeg wakker en begin maar met het schoonmaken, poetsen en de was voor vader en moeder. Als ik al zingend in de keuken bezig ben merk ik niet eens dat mijn schat al thuis is en met een brede glimlach staat toe te kijken hoe ik de afzuigkap aan het reinigen ben 🙂

Zij gaat nog even slapen en ik doe dus even rustig aan.  Daarna weer de boodschappen doen en een overtollige dingetjes weg gebracht.

Bij terugkomst waslijnen op balkon gespannen en de blouses van vader en moeder buiten gehangen.

Tijdens de boodschappen verder gepraat over het samenwonen en het zit er aan te komen. Nou ja, eraan te komen, we wonen eigenlijk al zes weken samen.

Alleen moet het, afhankelijk van de gesprekken bij mijn werkgever, nog officieel gemaakt worden.

Esther gaat nog even met de administratie aan de gang en ik ga nog even opruimen.

Fijne avond.