2. sep, 2018

Week 22.

Maandag 27 augustus.

Na het ontbijt vertrek ik naar de Harskamp.Vandaag ga ik mijn fiets met toebehoren en nog wat andere spulletjes ophalen.

Telestick van software voorzien en een handleiding uitgedraaid. Op de terugweg veel file waardoor ik lang in eenzelfde houding zit en dit niet als prettig ervaar.

Dinsdag 28 augustus.

Vandaag verder met alles overzetten. Nuon overzetten, Vitens opzeggen, verzekeringen overzetten en deels opzeggen. Eigenlijk gewoon vergelijken in onze mappen wie goedkoper uit is.

Daarna de fiets weer in orde maken en de accu opladen.

Huishouden gaat gewoon door en velen appen over de adreswijziging, voor wie het nog niet had  Ook al vele adreswijzigingen geschreven.

De middag vliegt voorbij en daarna lekker relaxen bij Beauty All-In, en gelijk de volgende afspraak gemaakt.

Nu nog even tv kijken alvorens rond 20.30 uur mijn lief te wekken en zorgen dat het eten klaar is.

Donderdag 30 augustus.

Vandaag naar het VUmc voor controle en een persoonlijk gesprek. De uitkomst hiervan is deels super en deels valt het wat tegen. Maar we vragen toch een echo aan om te kijken of het echt onmogelijk is qua vergoeding(en). Nog even afwachten dus. Voor de rest is en gaat alles supergoed ook aan de binnenkant is het operatiegebied nu met huid bedekt en kan rustig dichtgroeien. Verder zijn zowel Drs. Özer en ik tevreden over het behaalde resultaat en ik zeer blij.

Ook nog even over de veranderingen gehad, verhuizing, samenwonen, sociale omgeving en acceptatie en het werk.

Daarna nog even bij Mariposa buurten. En bij het vertrek daar hoort een bouwvakker aan de overkant de hakken, kijkt en het bekende deuntje wordt gefloten. Ik straal en loop lekker licht verder.

Op de weg naar huis nog even een kleine verrassing voor mijn lief gekocht.

’s Avonds haar op de hoogte gebracht van het gesprek in het VUmc en we wachten af.

 

Vrijdag 31 augustus.

’s Ochtends op tijd op en de boel even lekker luchten.

Als Esther thuiskomt duurt het even voor ze de kleine verrassing ziet.Ik zie dat het gelukt is. Dit had ze niet verwacht en nu ben ik het een keer die haar versteld doet staan.

Daarna samen de papieren voor de overschrijving naar de huisarts inleveren en gelijk even een kennismakingsgesprek afgesproken.

Vervolgens boodschappen en word ik ook verrast. Ze koopt een garderobekast voor me en nog balkonpotten zodat ik toch weer plantjes heb. Vervolgens zegt ze “mijn vrouw heeft een hobby”. 😀

Bij thuiskomst zijn de volgende drie afspraken van het VUmc al binnen en die staan voor september en eind oktober gepland. Kijk een chirurge die meedenkt en lekker doorpakt.

Ook komt ’s middags een boek binnen wat ik heb aangeschaft op aanraden van Özer. Ben benieuwd.

 

 

Zaterdag 1 september.

Vanochtend de garderobekast opgehaald en deels naar boven gebracht. Het grote deel staat  nog even in de schuur. Daarna ben ik nog even kleine dingetjes gaan halen en een stukje door gaan Alphen fietsen. Dat laatste ging maar dan houdt het ook op.

Later in de middag Esther gewekt rond 15.30 uur. En even later na de koffie waren we druk met het opruimen van de kastenkamer. Want daar komt de garderobekast bij en mijn garderobe. Voor de rest zal er veel achterblijven in de Harskamp of alles leeg laten halen. Hier binnenkort eerst een box huren waar dat wat we mee willen hebben opgeslagen kan worden en spullen vanuit de kelder zodat we die kunnen laten egaliseren. 

Omstreeks 20.00 wordt de lamsschotel bezorg zodat we eerst even kunnen eten.

Zondag 2 september.

Vanochtend eerst lekker uitslapen, vanmiddag naar moeder Schoffelen.

Daarna heb ik Esther mee uit eten genomen en heb ik haar vervolgens mee genomen naar de bioscoop voor de film “Mission Impossible Fall Out 3D”.

We hebben een gezellige avond gehad en ik heb me aardig goed gehouden voor iemand met hoogtevrees en dan deze film in 3D kijken.

We hebben samen genoten en mijn verrassing van vrijdag voor haar was vandaag compleet geslaagd. Dit keer had ik haar stil en versteld doen staan. Om met haar woorden te spreken “Dit had ik niet verwacht”.

En nu wensen wij iedereen een fijne voortzetting van de zondagavond, iets wat wij zeker gaan doen.

En voor later welterusten.