23. sep, 2018

Week 25

Maandag 17 september.

Vanochtend vroeg op en een spannende dag tegemoet.

Allereerst op naar het VUmc waar ik om 09.15 uur op de poli F moest zijn voor een echografie van mijn borst(jes).Ik hoop in aanmerking te komen voor de vergoeding voor borstvergroting.

De radiologe heeft haar best gedaan en nu is het aan de chirurge en vooral aan de zorgverzekeraar. De laatste dient te beoordelen of ik in aanmerking kom volgens de door hun gestelde eisen.

Daarna weer naar huis en het volgende moment voor vandaag afwachten.

Kijken of ik de mail krijg die ik hoop te krijgen sinds vorige week donderdag.

Ondertussen vandaag voor een verwijzing gebeld voor de logopedie. Ik wil dit weer oppakken en naar een logopediste in Den Haag gaan.Helaas mijn nieuwe huisarts heeft mijn dossier nog niet binnen dus de vorige huisarts (in Otterlo) gebeld waar mijn patiëntendossier is gebleven.

Deze weet het ook niet. Het zou doorgestuurd zijn. Dus momenteel zweef ik even tussen wal en schip. Weer afwachten en hopen dat het snel goed komt.

 

Dinsdag 18 december.

Vandaag een leuk bericht in “Mijn Dossier” mogen ontvangen.

De echografie is voor mij goed verlopen. Ik heb te weinig borstgroei van mijzelf, zit op het randje, heb 9mm kliervorming. Zolang je beneden de 1cm zit kun je in aanmerking komen voor vergoeding. Dus nu wachten op het telefonisch onderhoud met drs. Özer En dan maar hopen dat de brief voor de zorgverzekeraar wordt geschreven en deze wordt goedgekeurd.

Voor de verdere informatievoorziening is het teleurstellend.

De telestick werkt wederom niet, dus kan ik niet in de vacaturebank of het REP-programma kijken en bezig zijn.

De leiding ingelicht over het huidige probleem, ik wil wel weer beginnen met werken maar ja het zit even tegen. Ik kan geen broek (dus uniform) dragen dus enkel een jurk, rok of wijd hangende kleding.  Hen ook ingelicht over het feit dat ik tijdelijk, dan wel permanent ergens in de buurt geplaatst wil werken.

En voor wat betreft de telestick ik twijfel nog even. Of terugsturen of zal het ooit gaan werken. Ik blijf niet voor nop naar defensielocaties rijden. En als de helpdesk het ook niet meer weet, zal het doelloos blijven liggen.

Donderdag 20 september.

Vandaag naar Deelen geweest. Was weer een ontmoeting met gemengde gevoelens. Het onplezierige was wederom de doodzwijgende en negerende collega's van de patrouille.

Ik sta daar inmiddels ver boven. Heel apart dat er twee collegae persoonlijk uitgenodigd worden voor de saamhorigheid en mij niets gezegd of gevraagd wordt. Maar wees gerust, na de afgelopen jaren wil ik er niet eens bij zijn.

Wel leuk dat je het compliment krijgt dat je er goed uitziet en dat je ogen anders zijn, dat je straalt. Dat een ander collega je wil inschrijven omdat hij je eerst niet herkend.

De telestick opnieuw met de benodigde software beschreven en morgen maar eens kijken of het nu eindelijk werkt.

Leuk vriendin Mireille weer te zien en te spreken. Was warm en liefdevol als altijd.

Eenmaal weer thuis ligt er een brief van het Rijksvastgoedbedrijf omtrent de opzegging van de huur. Men wil een brief met handtekening. Wordt geregeld. Ik probeer er een collega in te krijgen die de inboedel wil overnemen. Maar krijg van hem al te horen dat de bulldozers al besteld zijn. Zodra ik er definitief uit ben gaat de woning plat.

Vrijdag 21 september.

Vanochtend samen met Esther ons lekker laten verwennen bij schoonheidssalon Beauty All-In. Heerlijk.Daarna de benodigde boodschappen gedaan  en even lekker lunchen bij Carla’s.

’s Middags even op de laptop en zowaar de telestick werkt, eindelijk.

Zaterdag 22 september.

Vandaag heel vroeg op, Esther moet de schoolbanken in voor haar ADR (gevaarlijke stoffen certificaat). De eerste van drie studiedagen gevolgd met een examen.

Mijn persoonlijke moment genomen en daarna mutsen in de keuken.

Poetsen, opruimen en poetsen. En ook ik ben maar weer begonnen met het opfrissen en leren van de benodigde kennis. Wetboek v Streafrecht, Wetboek v Strafvordering, Geweldsinstructie en dergelijke. 

’s Avonds enkel samen op de bank genieten van de film Warcraft.

 Zondag 23 september.

Vanochtend heerlijk samen ontwaken.

Daarna startte ik even Facebook op en keek naar de herinnering.Ik wist dat deze dag eraan zat te komen had mijn lief al gewaarschuwd. En ja, ik was en ben vandaag emotioneler dan anders.

Tina je bent en wordt nooit vergeten. RIP.

Ook spelen er vele gedachten over de komende week door mijn hoofd.Het wordt een belangrijke week van en met beslissingen, waar veel van afhangt.

Ik wens iedereen een fijne avond en voor later welterusten.