29. sep, 2018

Testen en beslissingen.

Ja, waar begin je dan! Allereerst is weer veranderd, het worden geen wekelijkse opsommingen meer. Maar gewoon, indien er wat is gebeurd al dan niet goed, en ik zin heb in het schrijven dan volgt er wel weer wat. 

Deze week is een drukke week en gaat er hopelijk iets veranderen.Het is een week van testen en beslissingen.

Allereerst een relaxte maandag met Esther en heerlijk samen wakker worden.

Behalve beiden wat leren, en Esther ’s nachts weer aan het werk is er die dag weinig gebeurd.

Vervolgens mocht ik dinsdag een gesprek aan gaan en even “proefdraaien” op de planning BMW, op de Kromhoutkazerne. Dit om te zien hoe mijn computerkennis was en hoe snel ik zaken, met name Excel, zou oppakken.

Dit ging allemaal voorspoedig en we hadden ook direct een klik. Het kwam erop neer dat zij wil dat ik kom, en dat ik ook wil.
Het gaf/geeft zo’n fijn gevoel om te werken waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. En dat er niet geoordeeld wordt. Ik heb heerlijk proefgedraaid en meegekeken.

Iedereen heette me ook gelijk welkom, terwijl er nog niet beslist is.

Dus nu wordt het bij onze leidinggevenden neergelegd als ik daar op een TTW-basis (Tijdelijke tewerkstelling) kan komen om vervolgens een REP (RE-employment) positie te bemachtigen.

Mijn direct leidinggevende hierover ingelicht en deze zegt tot dusver zijn medewerking toe. Volgende week de bedrijfsarts inlichtten, ook deze dient akkoord te gaan.

Verder de verwijsbrief voor de nieuwe logopediste in Den Haag geregeld, en gelijk een afspraak gemaakt zodat ik weer kan beginnen.

Ook contact gehad met Den Haag omtrent de opgezegde huur en het eventueel overdragen van de woning aan een collega. Maar dit kan niet want de bulldozers zijn al besteld zodra ik er definitief uit ben gaat de woning plat.

En op donderdag al vroeg gewekt door een heel fijn emailbericht. De Overste van het onderdeel waar ik een gesprek heb gehad wil mij twee tot vier weken op proef mee laten draaien. Een stap naar een andere functie? 🙂. De dag begint dus goed.

Later rond 10.00 uur telefonisch contact gehad. De kap. neemt contact op met mijn leidinggevenden en we houden contact. Lekker, vaart erachter.

 

Verder zou de donderdag nog iets beter kunnen zijn als het telefoontje binnen was gekomen waar ik al 10 dagen naar toeleef. Helaas. Vrijdag zelf maar gebeld en het antwoord “Ja, maar u bent gebeld want er staat geen notitie”.

Na lang doorpraten en uitleggen dat doctoren ook wat kunnen vergeten het voor elkaar gekregen dat ik dinsdag (hopelijk) wordt gebeld. Dus blijft nog even spannend.

Vrijdag een rondje rondkarren. Alphen, Deelen, Badhoevedorp en weer thuis in Alphen.

’s Avonds gezellig visite gehad van vriendin Marlinde.

En vandaag Esther weer naar de schoolbanken en ik aan de schoonmaak en later ook weer aan de studie.

Nu rond 21.15 uur samen genieten van de avond en morgen is er weer een dag.

Doei en een fijne avond.