6. jan, 2019

Time of Memories

Afgelopen, ja de vakantie is afgelopen. Nu denk ik dat er velen denken en nu terugdenken aan de afgelopen week in Spanje. Ja ook, maar gisteren was de dag, de dag van het gemis en terugdenken aan…… 5 januari 2011, 04.12 uur.

In verband met onze vroege vlucht heb ik dus niet geslapen en ben in een keer doorgegaan. 
Dit was niet enkele omdat we zo vroeg op het vliegveld moesten zijn en dus een vroege controle van het appartement kregen. Nee, dit was omdat het terugdenken automatisch weer begon.

Ik heb dit schijnbaar niet onder controle. De datum, het moment staat in mijn geheugen gegrift. Ik dacht dat het niet opviel en dat ik de dag redelijk doorkwam.

Maar het bleek dus wel opgevallen. Nu wij het er vandaag over hadden, wist Esther precies de momenten te vertellen, en had ze de reden van het afwezige en stille gedrag heel goed door. ❤

Lang heb ik nagedacht of ik überhaupt iets zou noteren en toch ineens kwam het gevoel dit eerst te moeten opschrijven alvorens ik eventueel aan een blog over de vakantie begin, als dat er mocht komen. 

Tina, mijn hart behoort nu een ander maar je bent nooit vergeten en hebt een mooi plekje in mijn hart en bij ons in de woonkamer.

Er is weer liefde in mijn leven. De liefde is doorgegeven.

Voor nu wens ik iedereen een fijne voortzetting van de avond.

Lieve groetjes, Inge.