25. feb, 2019

Week 8.

Maandag 18 februari.
Vanochtend zijn we maar gaan opruimen. Iet wat meer ruimte op de tafel gecreëerd zodat het makkelijker wordt om straks ook eens thuis te werken en het tweede toetsenbord aan te koppelen. Ook is het zo makkelijker voor de studie. Samen best wat administratie weggewerkt.
En samen wat lopen opruimen in de kledingkasten. Dit krijgt aan mijn kant nog een vervolg. Als er niets meer bij kan hangen en het hangt nu zelfs buiten de kasten dan moet je gaan opruimen.

Een rustige middag. Esther voorslapen voor haar nachtdiensten.
En ik moest nodig gaan bijlezen in de blogs van vriendin Rianne. Heb er weer aardig wat weggelezen. Verder in afwachting van een docent die mijn huiswerk moet nakijken voor ik verder kan.

 

Dinsdag 19 februari.
Vandaag weer werken. We hebben eerst een overleg, vervolgens de nieuwe taken gaan verdelen. Om 09.00 uur komt Judith voor mij voor de cursus BRS. Hierin leer en ga ik onder andere de casussen aanmaken.

Gaat super en pak het snel op. Er is geen oefenomgeving beschikbaar en we bresluiten dat dit niet nodig is. Zien is doen. En beiden hebben we het vertrouwen dat dit goed gaat.

De middag gebruikt om in voren te werken en schema’s aan te aken voor de komende ronde, al dan niet, gezamenlijke terugkeergesprekken.

Bij thuiskomst nog steeds geen bericht van de zorgverzekeraar. Dus maar eens gaan kijken op “Mijn ……”. Op het eerste gezicht niets te vinden.
Na wat dieper spitten blijkt er toch een digitale machtiging in mijn dossier te staan. Deze voor de zekerheid maar even gedownload en uitgeprint.

 

Woensdag 20 februari.
Vanochtend geschrokken van de wekker en dit resulteert vandaag in hoofdpijn.

’s Ochtends met het rooster bijzondere taken aan de gang. Een wekelijks terugkerend iets. En Anja en ik willen deze het liefst voor 12.00 uur de lucht in hebben. Ik heb het gehele rooster inclusief de (land)kaart gemaakt en dit ging goed.
Volgende week is Anja er nog 1x op woensdag en dan ga ik deze taak geheel zelf doen.

Ook komt Ellen nog even langs om te bedanken voor de foto’ van de themadag en te zeggen dat “de Tribune” online gaat. Hierin staat dus ook het stukje dat ik mij aan iedereen voorstel.(Zie foto in het begin)

Even later komen er toch al een aantal leuke reacties via de mail binnen. Geeft een warm en welkom gevoel. Ik voel me hier thuis op het werk.

En van de foto’s van de themadag worden er ook best veel van gepubliceerd.

Verder met de mails beantwoorden, archiveren en overige taken.

De hoofdpijn wordt dusdanig erg en we lopen voor op ons schema. We besluiten beiden naar huis te gaan. Daar neem ik de derde portie pijnstillers en ga noodgedwongen slapen.  Alles verduisterend en welterusten.

’s Avonds nog even eten koken, samen eten en als Esther naar het werk vertrekt ga ik weer slapen. Sla mijn momentje over en welterusten wederom

 

Donderdag 21 februari.
Vol goede moed gaan Anja en ik de dag in. Eerst overleg met Overste HJ en daarna snel aan de gang. Om 09.00 uur begint de kantoorcarrousel. De regio-officieren hebben een vergadering waarbij iedereen in moet loggen. Dus hebben ze vijf plekken nodig om te werken.

Dat werd dus “ons” kantoor en wij verkassen naar het kantoor verderop voor een uurtje of drie.

’s Middags weer op onze eigen stek verder met de planwerkzaamheden, want ja hier hebben we beiden toch echt twee beeldschermen voor nodig.

Er schijnt een bug in outlook te zijn en alles zit ineens tegen.
We besluiten te gaan lunchen in geb. V 05.

Bij terugkomst nog even kunnen werken voordat er systemen steeds trager worden en vastlopen. We besluiten wederom naar huis te gaan.

Thuisgekomen blijkt er eindelijk de verwachte brief van de zorgverzekeraar te zijn. Nu met beide brieven, VUmc en Zorgverzekeraar, kan de week mij niet snel genoeg voorbij zijn. Laat het maar gauw de 28ste zijn en dan “passen” en plannen.

Nog even een twee uur ingelogd en thuiswerken. Dat wat er met een scherm kon afgehandeld. Boven verwachting lopen ik voor op de werkzaamheden deze week. Er zijn bij de opleidingen geen wijzigingen, dus dat scheelt een ochtend wijzigingen doorvoeren en BMW’ers inlichten en plannen. In overleg besluit ik dat ik maar voor de vrijdag verlof inplan.

Ook de flexdag van 11 maart verzet i.v.m. een bespreking met onder andere Mees op ’t Plein.

 

Vrijdag 22 februari.
Heerlijk uitslapen tot 08.00 uur. Ja, dat is uitslapen 😀
Daarna de verzorging en het momentje weer.
Esther is eerder thuis dan verwacht, dus samen ontbijten en koffie.
D
an door naar Beauty all-in.

Omstreeks 12.00 uur samen lunchen bij Grandcafé de Zaak.
Na de lunch de boodschappen doen.

Eenmaal thuis gaat Esther naar bed, ze moet vanavond nog een nachtdienst en dan samen weekend.

Ik ga met de voorbereidingen aan de gang voor de nasi morgen. Lekker het vlees snijden en in de marinade, tot morgen.Dan even rust en wat lezen en typen, u leest het nu.

 

Zaterdag 23 februari.
Zodra Esther thuiskomt uit haar nachtdienst samen ontbijten, koffie. Daarna op pad, we hebben een vol geplande dag.

Eerst naar ’s Gravenzande om naar haar opticien te gaan, na de lenzenvloeistof en even bijpraten oversteken voor een overheerlijke lunch bij Brasserie de Dames. Genoten van een uitsmijter “de Dames” en weer een idee opgedaan voor een recept thuis.

Door naar Delft om even te shoppen en te tanken bij de Makro.

En door naar Leiden, naar moeders. Even de printer aansluiten en bijpraten en de administratie van de verhuizing regelen en aangetekend versturen. Nog even boodschappen doen in de Appie XL en op naar huis.

Dar lekker verder met het maken van de nasi. Het vlees heeft een 30 uur in de marinade gelegen en ruikt heerlijk. Dan samen aan tafel en het is heerlijk om te zien hoe ze geniet van de nasi.

Nog een stuk avond samen en op den duur gaat Esther alvast ons mandje in, het mag ook wel na 28 uur aan een stuk op en in de weer.

 

Zondag 24 februari.
Heerlijk samen ontspannen wakker worden, en dan nog even lekker blijven liggen. Dit is onze zondag en dan kan het.
Vandaag hoeven we niks, maar mag er veel.

’s Middags van het mooie weer genoten. We zijn naar de Zegersplas geweest. Hebben een wandeling rond de plas gemaakt.
Daarna lekker van de zon op het terras genieten met een drietal koppen thee.

’s Avonds lekker ontspannen voor de tv.

Iedereen een fijne avond en voor later een welgemeend welterusten.