2. mrt, 2019

Week 9

Maandag 25 februari.
Vanochtend vroeg op omdat Marlinde om 08.00 uur aan de deur zou staan. Zij is ingehuurd in verband met de lekkage, weet u heet nog.

Nog steeds vertraging door een tegenspartelende VvE. Maar goed wij vonden het nu wel eens tijd worden. Helaas kan Marlinde het niet alleen oplossen en wordt er een loodgieter gebeld. Deze kan niet eerder dan woensdag. We vermoeden nu dat het probleem dieper zit dan verwacht. Dus wordt het echt wel een VvE-tje.

Vanmiddag met Esther wezen fietsen en van het heerlijke weer genoten. Lekker fietstochtje door Alphen en zelfs op plaatsen geweest waar Esther nog nooit geweest was.

Eenmaal thuis alles weer inruimen in de badkamer en daarna koken.De rijst met broccoli, bloemkool en wortelen tezamen met de kip heeft ons heerlijk gesmaakt.

Daarna relaxen op de bank en tv kijken.

Morgen weer om 05.00 uur opstaan en naar Utrecht om te werken.Morgenvroeg het moment overslaan, dan kan Esther wat langer liggen.

Welterusten en tot laters.

Woensdag 27 februari.
Vandaag een halve dag werken en voorbereiden op het bezoek morgen aan het VUmc.

Vanmiddag komt de loodgieter. Deze heeft (eindelijk) het lek gauw boven water. Komt ook met een oplossing. Omleggen van leiding en de lekkende leiding afsluiten. In overleg met buurvrouw Marinke gaan we voor deze oplossing. Het snelst verholpen. Zal vrijdag terugkomen voor de klus.

Donderdag 28 februari.
Hopelijk de dag van “passen” en plannen. Ik ben al vroeg wakker en we besluiten na het ontbijt maar even bij Mariposa langs te gaan.Heerlijk bijgepraat met Ilse en nog een haarwerk gepast, denk erover na.

Door naar het VUmc.Passen en een mooi set uitgekozen.
Toen de domper, mijn BMI is te hoog. Verder in de eigen spreekkamer van dr. Özer. Daar de controle vaginaplastiek en dat is allemaal goed en ik hoef daarvoor over een jaar pas ter controle te komen.

Verder over het gewicht en de operatie voor de borstprotheses, we komen tot een deal. Op 3 april kom ik terug om te wegen. 9 kilo eraf en anders van de operatielijst af.

Het is een teleurstelling en tevens een grote uitdaging.
Maar we gaan ervoor. Ja we! Esther zegt “ik doe met je mee en steun je in alles. We gaan ervoor en het gaat je lukken”.
Nog even met de arts prive gesproken en ze gaat mee in mijn plan als ik die 9 kilo kwijtraak. Dit MOET lukken.

 

Vrijdag 1 maart.

Vandaag zit Esther op de loodgieter te wachten. Tevergeefs blijkt later.’s Middags worden we gebeld, na vele beloftes, dat ze maandag komen.

Ik was ondertussen naar de sportschool en ben gaan spinnen en lopen.Spinnen was mijn vervanging van hardlopen. Dat laatste mag ik niet meer.
Het spinnen viel lekker tegen. Daarna nog een half uur lopen glooiende heuvels en naar huis.

Esther naar bed i.v.m. een nachtdienstje vannacht en ik het bad in. Dan lunchen en relaxen.

’s Avonds op bezoek geweest bij vriendin Vicky Arrachart. Zij had een operatie gehad en dan ga je bij je vriendin op bezoek.
Later omstreeks 20.10 uur samen eten met Esther.

Na de maaltijd gaat zij naar haar werk en kijk ik nog even tv.

Zaterdag 2 maart.
Esther is vroeg thuis, voor achten staat ze al aan het bed.
Zij brengt me naar de Beauty all-in salon, waar ik weer even ga genieten van een behandeling van Titania. Heerlijk mijn wenkies en wimpers laten verwennen. Ze heeft er weer iets moois van gemaakt.

Daarna haalt Esther me op en gaan we door naar Amstelveen om vriendin Vicky uit het ziekenhuis op te halen en thuis te brengen.Nog even een kop theegedronken en kennis gemaakt met Nathalie.

En weer door, terug naar Alphen. Thuis omkleden en naar de sportschool. Weer een uur de glooiende heuvels gelopen met diverse snelheden.
Dan naar huis en na het douchen samen eten.

Esther houdt het vol tot 21.00 uur en gaat na een dag van 25 uur naar bed. Trusten lieverd, tot straks.

Ik ga nog even tv kijken en wens iedereen een mooie avond en voor later ook een welgemeend welterusten.