3. apr, 2019

Yes, I Dit It.

Het onmogelijke waargemaakt.

Een goede vier weken geleden bij de chirurge te horen gekregen "Ik zet je op de lijst, maar je moet afvallen voor de operatie. We plannen een weegmoment en ben je niet genoeg afgevallen, haal ik je van de lijst af".

Vandaag het weegmoment. Omstreeks 13.00 uur waren wij in het VUmc. Rond 13.30 uur binnengeroepen. Haar gezicht toen ik binnen zei eigenlijk al genoeg, maar je bent toch nerveus en blijft nieuwsgierig. Zegt haar weegschaal wel hetzelfde als de onze.

Hakken uit en op de weegschaal. Zij kijkt en kijkt me aan en kijkt nog eens naar beneden. Het onmogelijke is bewezen dat het mogelijk is, 13,6 kilo in vier (4) weken weg trainen.

Ik hoor binnenkort wanneer ik geopereerd ga worden.
Zij, vriendin Özer, zou vanmiddag ene Monique nog appen dat het door gaat. We gaan verder praten over iets tussen ons. Dus wachten we even tot Esther de spreekkamer verlaten heeft.

We hopen dat alles op tijd lukt en ze zet in de operatie lijst achter mijn naam (z.s.m.) met dien verstande als het bij haar niet lukt dan een andere chirurge, maar hoop blijft natuurlijk. In haar heb ik volledig vertrouwen en dat heeft ze al eerder bewezen.

Bij het vertrek zegt ze nogmaals "Complimenten, Top. Dit had ik niet voor mogelijk gehouden. Een hele prestatie".

Nee ik stop niet. Ik blijf doortrainen en heb mijzelf een nieuw doel gesteld. Dit blijft (nog) geheim.

Daarna snel naar Alphen terug en boodschappen voor vanavond doen. Vanavond eten we lekker samen. En even geen rauwkost voor mij. Vanavond niet. Nu even een korte break en dan weer door.

Nog even bij mijn Personal Trainster, Milja, langs om haar te bedanken. Ook van haar de complimenten mogen ontvangen voor de geleverde prestatie, inzet en werk. Ook bij de vriendinnen van Cuts and Colours langs, meiden dank voor jullie meeleven afgelopen weken.

 

En natuurlijk wil ik bedanken mijn grote liefde Esther.
Lieve schat, dank voor je steun en meetrainen.
Dank voor je onmetelijke liefde. Ik hou van jou. ❤

En nu…….. Rust.

Tot gauw. Liefs Inge.