22. apr, 2019

Even hakketakken

22 april; Een kleine drie weken verder. Veel gebeurd.

Lekker blijven trainen, want nog steeds niets gehoord vanuit het VUmc.
Ja, dan maar door blijven gaan. Het is inmiddels ook alweer zover dat ik me beroerd voel als ik niet kan trainen.

Maar goed een kleine opsomming van al het gebeurde al blijft er inmiddels veel meer prive.

Veel verlof genomen om toch te sporten.

Op 11 april, een teambuilding gehad met Planning en Loket.
De ochtend ging aan de hand van collega majoor Thijn. Die kwam met het “My Motivations Insight Kleurenprofiel”. Deze is gebaseerd op het model drijfveren dat de Amerikaanse psycholoog dr. Clarence W. Graves heeft geformuleerd.

Deze test was best confronterend en het was niet het enige confronterende die dag. Mijn hoofdkleuren zijn dus blauw en groen voor diegenen die er inzicht in hebben. Het gaat mij iets te ver om mijn complete kleurenprofiel hier uiteen te zetten. Maar laat ik vermelden dat het wel erg kloppend was.  Maar laat ik mijn kleurenprofiel hier in foto weergeven.

Het tweede confronterende was/is dat mijn huidige collega’s mij aardig kunnen inschatten. Niet dat dit beangstigend is. Want de complimenten waren niet van de lucht en ik werd alom geprezen.

Wat na alle voorgaande jaren toch wel heel fijn is. Wennen zeker, maar heel warm en fijn.
En ook zij zaten niet mis in hun inschattingen. Zij moesten namelijk mijn profiel inschatten alvorens het werd getoond en uitgelegd. Dit gebeurde overigens bij iedereen. Ook bleek dat mijn huidige en naaste collega Anja nagenoeg hetzelfde kleurenprofiel heeft en ook de belangrijkste hoofdkleuren blauw en groen zijn. De test wees ook uit dat wij beiden goed samenwerken en een team zijn.

Verderop in april deelgenomen aan de vergadering van de cliëntenraad van schoonmoeder in het nieuwe verzorgingshuis.

Twee dagen daarna nog weer in het ziekenhuis geweest voor een bespreking met artsen over vaders.

Woensdag 17 april:
’s Ochtends om 07:00 uur sporten en daarna thuiswerken.
En dan rond 11:00 uur afreizen naar de Harskamp. Daar mogen fotograferen op een receptie FLO (Functioneel Leeftijds Ontslag) of terwijl prepensioen van een lieve collega Liesbeth. Zij verdient het maar toch jammer dat ze weg gaat. Zij had mij gevraagd of ik haar receptie wilde fotograferen en natuurlijk wilde ik dat voor haar doen.

Donderdag 18 april:
Een bespreking over het stroomschema BMW gehad. En vervolgens een lang weekend verlof. En wat niet vaak gebeurt, samen een lang weekend verlof.

’s Middags vanuit het werk de auto weggebracht voor de APK. Ja, dan weet men weer waarvoor men werkt. Het autootje is weer klaar en rijdt weer lekker.

’s Avonds naar het theater Castellum voor de Back to the Country Show part 8.
Dit was voor Esther en mij een thuiswedstrijd en we konden natuurlijk niet wegblijven.  Dat zouden de mensen van Savannah ons niet vergeven hebben. Het was weer een leuk weerzien en leuke gesprekken gehad. En ook hier weer complimentjes mogen ontvangen. Ik ga er misschien ooit heel langzaamaan wennen.

Vrijdag 19 april:
Eerst met Esther naar de schoonheidssalon en daarna door naar de kapsalon. Esther zag er nadien weer uit om door een ringetje te halen. Ik kon weer heerlijk met mijn mooie vrouwtje showen. 
Van daaruit zijn we vertrokken naar Amsterdam naar Madam Tussaud. Een leuke en gezellige middag daar gehad al is en blijft het jammer dat er veel bij Tussaud is verdwenen. Dan door naar vriendin Vicky voor een gezellige avond van vriendinnen onder elkaar. Heerlijk gegeten en daarna bij kleppen bij Vicky thuis. Heerlijk wijntje met Vicky gedronken. De avond vliegt weer voorbij.

Zaterdag 20 april:
Jawel, nu was het mijn beurt. Ik had mijn afspraak staan bij Titania van de salon Beauty all-in. Daarna zijn we naar ’s Gravenzande getogen voor een afspraak van Esther, lenzencontrole en ja dan maak ik gebruik van de gelegenheid om van een heerlijke uitsmijter “de Dames” te genieten. Lekker een avond thuis op de bank en ik moest met de foto’s aan de gang.

Zondag 21 april:
Alweer op tijd opstaan. Want er stonden bezoeken gepland aan Elsa, Chris en kleindochter Emily. Daar blijkt dat vriendin Petri wel heel dicht bij Elsa in de buurt woont. Ik geloof dat ze hemelsbreed een kleine 500 meters van elkaar wonen. Helaas was Petri niet thuis.

Vanuit Loenen naar Wekerom om naar Angelique, Arjan en kleinzoon Roan te gaan.

Maandag 22 april:
Vanochtend, tegen de lunch, naar het ziekenhuis. Daar zouden we met (schoon)moeder bij vaders op bezoek gaan. Van daaruit zouden wij met ma naar Zuidwijck om nog even lekker te genieten van de middag. Daar is het koeler dan in haar huidige verzorgingstehuis dus daar is ze liever.

Nou weet ik natuurlijk niet of het is opgevallen. Maar er is dus de afgelopen dagen niet gesport. Al vanaf donderdag niet. En ja ik mis het.

Ook heb ik Esther moeten beloven dat we er het weekend niet te veel over zouden hebben en zouden ontspannen. En dat ik een goede poging zo gaan doen om “normaal” te proberen te eten. Nu is vriendin Vicky mijn getuige ik heb zelfs patat gehad en een wijntje.

Zeggen en schrijven ben ik sinds 3 april wel een acht ons aangekomen. En ja, dat zit me dwars.
Het was zelfs zo dat ik geen warm eten meer lust(te). Ik mis mijn salades en mijn rauwkost.

Ja, ik vind het jammer dat morgen alweer ons weekend voorbij is.
Esther moet morgennacht weer beginnen en ik heb nog een dag vrij.
Dus morgen ook weer lekker vol. ’s Middags zit ik bij kapsalon Cuts and Colours model en gaan we eens kijken wat we gaan doen. Ik heb wel een idee en daar morgen maar eens met vriendin Saskia over babbelen.
Dan ’s avonds mijn nagels laten verwennen door Ellen.

En ’s ochtends? Yes sporten en ik ga weer aan de salades en rauwkost.

Voor nu wens ik u alvast een gemeend welterusten.

#eengelukkigevrouw
#inafwachtingvaneenberichtvanhetVUmc
#Lekkerverdersporten
#verderafvallenenbouwen

Liefs Inge.