28. apr, 2019

Een bewogen week met vele gezichten

De dinsdag nog vrij. Deze dag lekker dingen gepland.

’s Ochtends eerst naar de sportschool voor een lange krachttraining, daarna nog even half uurtje cardio. Om vervolgens naar huis te gaan, douchen. Voorbereidingen voor het eten doen.

’s Middags naar de dames van Cuts and Colours alwaar ik model zou zitten en mijn haar dus liet doen. Het resultaat mocht er zijn. Dank je Saskia, voor het aanbod.

Dan de woensdag weer aan het werk en ik was er weer vroeg bij, zelfs (alweer) als eerste op kantoor. Wat zaken opgepakt met overste HJ en gelijk over wat zaken bijgepraat.
Daarna de roosters maken en overige zaken inplannen en uitzetten.
Mijn nieuwe smartcard gehaald en nog even met Arco bijgepraat, die moest ook een nieuwe smartcard halen.

’s Middags gaf het netwerk problemen dus eerder weg en naar huis. Sporten ging niet want dan zou ik de krullen door het zweten verliezen en die wilde ik nog even een dag houden in verband met het bezoek van morgen.

De donderdag. Vroeg opstaan en naar het werk. Voorbereidingen treffen voor het bezoek van de Generaal Majoor Nico, directeur Veiligheid. Hiervoor dus het mantelpakje aan met speld.

Zelden een zo gepassioneerd mens mogen ontmoeten. Zo gepassioneerd en bevlogen als deze man is, is in een woord geweldig. Hij staat voor zijn moeilijke taak.
Tijdens de discussies en verhalen zijn verschillende zaken betreffende veiligheid en zeker sociale veiligheid de revue gepasseerd. De ochtend vloog voorbij. Aan het eind van de ochtend hebben wij de Generaal Majoor bedankt voor zijn aanwezigheid en openheid.
De generaal majoor heeft ons bedankt voor onze inzet. Maar ja, het is onze leus “onze inzet voor uw inzetbaarheid”.

’s Middags nog wat werkzaamheden trachten af te maken alvorens weer naar de sportschool te gaan.

’s Avonds de kalenders bijwerken en ik zie dat ik nog een dag langer verlof wil in mei. Dus thuis inloggen en ja, de smartcard werkt. Ik kan weer thuiswerken. Dus mijn verlof in mei met een dag verlengd. Nu van 17 tot en met de 28ste mei verlof als een van de cadeautjes voor Esther haar verjaardag. Het was moeilijk dit verlof zolang stil te houden en eigenlijk wilde ik niets zeggen als verrassing. Maar ja om niet de pech te hebben dat zij ineens heel andere plannen maakt dan ik. Toch maar aangegeven dat ik voor haar een lange week heb vrij genomen. Kunnen we gelijk de 28ste samen naar het VUmc. 

Vrijdagochtend allereerst de tijdelijke bezoekerspas ingeleverd daar de nieuwe smartcard gisteravond al werkte. Dan door naar kantoor en zowaar niet als eerste binnen, JP zit als achter de pc te werken. Even tijdens het opstarten en de koffie bijgepraat.

Daarna aan het werk. Deze ochtend begonnen met het verwerken van de mails uit mijn eigen mailbox, ook de terugkomdag van de Focusgroep Diversiteit en Inclusiviteit alweer in de agenda gepland. Deze zal in juni plaatsvinden en mij aangemeld als aanwezig.

Vervolgens verder met de mailbox van de planning & loket. Vele wijzigingen en cursussen, adaptaties en dergelijke inplannen.
Nog wat stukken digitaliseren en daar hadden we het probleem weer.
Ik werk hard en mijn collega Anja ook. Maar binnen de tijd van een kop koffie halen, ineens van 58 mails naar 3? Nee, dat kunnen wij ook niet. Wederom vele mails en dergelijke weg. Gelukkig komt er dinsdag iemand van de ICT afdeling om het te fiksen.

Het was verder rustig dat ik besluit dat ik ook thuis verder kan werken. Dus ik ga tegen 12.30 uitloggen en op weg naar huis. Kan ik Esther verrassen met mijn vroege thuiskomst.

Dat liep even anders! Zit je net op de A12 en wil je snelheid verhogen doet het autootje ineens raar. Althans trilt het alle kanten op. Dus op de vluchtstrook geparkeerd, wielen naar rechts draaien, geel verkeersvest aan en kijken.
Ja, linker achterband weinig van over. Dus ANWB gebeld en de pech gemeld. Even later wordt de Corsa op de afsleepwagen getakeld en worden we naar het servicepunt gebracht voor een nieuwe band voor de Corsa.
Dus laat thuis. Toch nog even naar de sportschool geweest voor een uur cardio.

’s Avonds op de bank en voor de tv en nog steeds zit het gesprek met de directeur Veiligheid van gisteren in mijn hoofd. 

Zaterdagochtend uitslapen, sportschool is dicht. Dus kon ik tot 08.00 uur uitslapen. Ik had al in eerdere blog geschreven dat dit voor mij uitslapen is.
Daarna rustig wakker worden en mijn momentje pakken. Niet omdat het moet maar omdat het kan, en ik had er zin in. Bijna aan het eind komt Esther thuis en gaan we samen ontbijten. Om daarna de boodschappen te doen en te lunchen bij Grand café de Zaak.

Eenmaal thuis ga ik aan het schoonmaken en kan Esther een paar uur slapen. Vanavond op visite bij buurvrouw Marinke.
De avond dreigde even bruut verstoord te worden, maar dit is verholpen door even de waarheid te vertellen.

Daarna zijn we alsnog naar buurvrouw Marinke getogen waar we een zeer gezellige avond hebben gehad en afsloten dat we het vaker moesten doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nu de zondagochtend, heerlijk samen ontwaken en ontbijten en vanmiddag naar ma Schoffelen. Altijd gezellig. En verder zien we deze zondag wel.

Een gezellige middag gehad en wetende dat schoonmoeder volledig achter me staat. Heel lief van haar.
Ik ga vanavond heerlijk met en van mijn schat genieten.

Rest me enkel nog u allen een eet smakelijk, een fijne avond te wensen en alvast een goede nachtrust.