18. jul, 2019

Terug waar het begon.

Dinsdag 16 juli
Vandaag even geen sportschool. Het sporten zal even een week of acht a tien moeten wachten. De reden volgt later.

Om 14.00 uur arriveert de fotograaf van de verkoopmakelaar. Deze komt ons appartement fotograferen voor Funda en de makelaarssite. Daarna door naar Ellen voor de nagels, de linker duim blijft deze keer blank.  Gaat er al iets dagen?

Dan op naar Amstelveen, waar we samen nog hebben genoten van een Dixieland burger. Omstreeks 18:30 uur opname in het Amstelland Ziekenhuis.
Zoals ook de vorige keer een warme ontvangst bij de receptie. Alwaar men snel doorheeft dat wij hier vaker zijn geweest en de weg naar de zaal niet uitgelegd hoeft te worden.
Op naar kamer 607. Ook daar ons even voor de vorm bij de receptie gemeld. Alwaar Charlotte ons de weg wilde wijzen, maar wij haar maar hebben verteld waar we moesten zijn.
Verpleegkundige Werner moest nog even eten en zou later komen voor de controles. Gewicht 90 kg (dank je Milja, dank je Esther), zuurstofgehalte 96%, en een bloeddruk van 109 over 72.

Dan komt de nachtdienst op. Met een bekende verpleegkundige, Joke. Heerlijk bijgepraat en gelachen. Het zaterdagavond feestje van vorig jaar is hier nog bekend. Dus vriendinnen, jullie zijn gewaarschuwd.

Ook fijn gesprek gehad met kamergenote Sabrina. Eng om te merken hoe onze levensloop op elkaar lijkt.

Na een veel te korte nacht vroeg op.
Sabrina gaat als eerste en ik sta rond 10.30 uur op de planning. Dus geen ontbijt.

Woensdag 17 juli
Omstreeks 10:30 uur word ik na de operatiekamer gereden. Eerst weer de bekende controles, en de complimenten voor het afvallen, Dr. Özer had het verteld.

Dan het tekenen op mijn lichaam. Begint het al bij u te dagen?

Tegen elf uur de operatiekamer in waar ik door alleraardigste jongedame lieftallig in mijn hals en nek wordt gestreeld en zo ben ik in slaap gevallen.

Ergens tussen 13.00 en 14:00 uur word ik wakker op de uitslaapkamer. Eerst twee perenijsjes mogen nuttigen en naar zaal gebracht.

Daar weer de nodige controles en natuurlijk willen de verpleegsters, waaronder Rianne, even kijken.

Tegen 16:00 komt Dr. Özer langs, even gepraat en ik moet geduld hebben. Ik besluit nog een nachtje te blijven. Vanavond of morgenvroeg de tape eraf en dan ga ik het wel beoordelen. De pijn valt mee, is te doen met paracetamolletje. 

Rond 18:00 uur eindelijk eten, deze keer geen witlof.
En om 18:30 uur arriveert mijn schat Esther.

Verder vanavond dit epistel schrijven, praten met Sabrina, tv en Ziggo kijken.

Leuke serie “Hit & Miss” kijken.

Donderdag 18 juli.
Vannacht geen oog dicht gedaan dankzij drie snurkende kamergenoten.
Dus de eerder genoemde serie maar uitgekeken, had ik tenminste oortjes in.

Om 06:00 uur de controles weer gehad en nu wachten op het ontbijt en de dokter. Dan de tape eraf en kijken hoe het is geworden.

Omstreeks 09.00 uur komt de arts haar ronde doen en de tape verwijderen. Links onder een blauwe plek en rechtsonder wordt een nieuw stukje tape terug geplaatst.

Verder is iedereen tevreden over de cupmaat. Nu de tape eraf is lijkt het ook een stuk beter.

Nu wachten op Esther en dan naar huis.

Rond 14.30 weer lekker thuis. Nu rusten en mezelf onder controle houden en me aan de voorgeschreven regeltjes houden. 1 augustus op controle.