8. dec, 2019

Het werd een fijne week.

Afsluiting van een fijne en gezellige week.

Zoals u al hebt kunnen lezen in mijn eerdere blog, was deze week was mijn BFF/ “zusje” Vicky bij ons te logeren om verder te herstellen van haar operatie.

Lieverd het was super gezellig en we zijn blij dat je je hier zo thuis voelt.
Nuestra casa, su casa 😘

Nog een mooie jurk van haar gekregen en ben er blij mee, zit heerlijk.

Helaas moest ik je vrijdagavond alweer naar huis brengen. Nog wel lekker zitten eten bij Manor. Dan het afscheid, valt telkens zwaar.

Zaterdagochtend even met Esther naar het centrum van Alphen. Twee paar enkelaarsjes zijn kapot of versleten dus moesten er nieuwe komen. Ja, de huidige stand moet wel in ere blijven, samen zo’n 70 paar.

Daarna nog even lekker lunchen bij Grandcafé de Zaak.
op de terugweg zie ik een prachtige top/ blouse. Gewoon heel mooi, maar ik wilde doorlopen had de laatste tijd al genoeg uitgegeven. Waarop Esther mij terugtrekt en meeneemt de winkel in.

Zij wijst mij op een rok, wetende hoe mooi ik rokken en jurken vindt.
Oke, rok en top gepakt en gepast en ja, beiden ook gekocht. De rok zelf in twee maten, ook nog voor op de krimp. Want er moet weer het nodige af en dat in januari ook zeker gebeuren. Als eerst mijn longen maar weer mee willen doen.
Morgen (maandag)ochtend worden ze zeker weer getest in de sportschool. Maar goed twee rokken en de top en een bijpassend vestje, want die heb ik nodig in verband met mijn tattoos. Dan naar huis, ik aan de studie, Esther eindelijk naar bed.
’s Avonds lekker eten en samen op de bank naar “De Langste rivieren” kijken en halverwege overschakelen naar “Kopspijkers”.
Dan gaat Esther weer naar bed en ga ik nog een paar series kijken.

Vandaag (zondag) naar moeders geweest, gelijk haar truitje even terug gebracht, had ik voor haar gewassen. Leuke middag gehad met ons drieën.

Allereerst krijg ik een compliment van een van de werkneemster dat mijn haar zo leuk geföhnd zit met dank aan Mariposa (haarwerk), maar dat zeg ik niet.
En tegen de tijd dat we vertrekken nog een compliment van mijn schoonmoeder, zij is altijd kritisch over kleding, dat ik er mooi uitzie en dat het me prachtig staat. Dank je ma en dank je “zusje”.

Dan met Esther uit eten en door naar huis.

Nu een avond van elkaar genieten en dan is het weekend alweer om. Morgen staan er bij beiden alweer afspraken gepland.

Dus wij wensen jullie een fijne avond en allen alvast een fijne (werk)week.