Losse Blogs

8. feb, 2019

Het VUmc of dan nu het Amsterdam UMC, het blijft voor mij het VU.

Enfin, misschien herinnert u zich nog 30 oktober. Ik had toen een consult en een gesprekje over de afgewezen aanvraag omdat er een verkeerde informatie was opgegeven. Ik zou een plooivorming hebben.

Tijdens het gesprek kwamen we er al snel achter dat er ergens eens fout zat ik heb geen plooivorming. Nou er werd mij beloofd men zou een nieuwe aanvraag met de juiste opgaaf indienen.

Begin januari nog niets gehoord dus maar eens gebeld met het VU, en gemaild met de chirurg.

Oh, vergeten of besloten zonder overleg om het nu pas opnieuw aan te vragen. Hallo, volgens mij gaat het over en om mijn lichaam dus als er iets veranderd aan de afspraken gaan we toch eerst overleg plegen.

Goed het zou alsnog begin januari worden aangevraagd. Dan ga je rekenen. En op 8 februari maar eens met de zorgverzekeraar gebeld. Nee hoor, er is geen aanvraag binnen van het VU

Het VU maar eens gebeld. Nee hoor er is geen aanvraag gedaan.

WTF. Ik ben totaal verbaasd en toch wel uit het veld geslagen. Gaan we tegenwoordig zo met cliënten om.  

Ook mijn reguliere controles zijn er niet meer/ staan niet gepland.

Er zou een mailtje naar de chirurge worden gedaan. Ja dat helpt dat bleek dus al. Ik had in januari al gemaild, en antwoord gehad.

Maar dus schijnbaar weer vergeten.

Na enig over en weer praten krijg ik het voor elkaar om op 27 februari een consult te krijgen van 15 minuten. Ja hoor, helemaal goed. Wat jullie willen. Maar die 15 minuten worden wel even wat langer.

Voor de rest maar weer afwachten of de aanvraag dan alsnog verstuurd wordt (het liefst even waar ik bij sta).

Het vertrouwen is diep gezakt. 😥